Απίστευτο: Ζητάνε από τον ΟΗΕ να εμποδίσει τον Φιλ Κόλινς να βγάλει νέο τραγούδι - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ζητάνε από τον ΟΗΕ να εμποδίσει τον Φιλ Κόλινς να βγάλει νέο τραγούδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φιλ Κόλινς ανακοίνωσε πριν από μερικά 24ωρα ότι αποφάσισε να... βγει από τη συνταξιοδότηση και ότι ήδη ηχογραφεί ξανά, για πρώτη φορά από το 2002.

Κάποιοι χάρηκαν. Αλλοι έπαθαν... κρίση πανικού. Και βάλθηκαν να σταματήσουν την επάνοδο του 64χρονου τραγουδιστή. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να ξεκινήσουν μία διαδικτυακή έκκληση προς τον ΟΗΕ, μαζεύοντας υπογραφές ώστε να πείσουν τον Οργανισμό να βάλει «φρένο» στα σχέδια του Κόλινς.

«ο Φιλ Κόλινς ανακοίνωσε ότι βγαίνει από τη συνταξιοδότηση. Υπάρχει υπερβολικά πολύς πόνος στον κόσμο όπως έχουν τα πράγματα. Αυτό πρέπει να σταματήσει», αναφέρει το κείμενο της διαδικτυακής έκκλησης. Μάλιστα, ένας από αυτούς που έχουν υπογράψει δηλώνει ότι «οι επόμενες γενιές πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν χωρίς Φιλ Κόλινς»!

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να επανέλθει μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα- την περίοδο που βίωνε ένα δύσκολο τρίτο διαζύγιο- για χάρη των παιδιών του, όπως είπε. «Είναι 10 και 14 ετών και θέλω να ξέρουν τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς τους. Φορούσαν πάνες την τελευταία φορά που έκανα περιοδεία», δήλωσε ο Κόλινς, αλλά κάποιοι δεν συγκινήθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φιλ Κόλινς ΟΗΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ