Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο: Η αστυνομία αναζητά έναν ένοπλο [εικόνα]

Ανεστάλησαν οι αφίξεις αεροσκαφών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός ενόπλου.

Ο άνδρας ενεπλάκη σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σε κοντινή απόσταση, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου που ανακοίνωσαν το συμβάν μέσω Twitter.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για τραυματισμούς.

«Τον περιορίσαμε… Οι αστυνομικοί μπόρεσαν να οπισθοχωρήσουν με ασφάλεια και να ορίσουν μια περίμετρο γύρω από το διαμέρισμα» είπε ο εκπρόσωπος τύπου του αστυνομικού τμήματος του Σαν Ντιέγκο, ο υπαστυνόμος Σκοτ Ουόλ, κάνοντας δηλώσεις που μετέδωσε απευθείας το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους της περιοχής να μην βγαίνουν από τα σπίτια ενώ επίσης απαγορεύτηκε η είσοδος και η έξοδος από δύο σχολεία για προληπτικούς λόγους.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας δέχθηκαν πυρά καθώς επενέβησαν σε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί. Έκτοτε ο ένοπλος ανοίγει σποραδικά πυρ.

Η εφημερίδα San Diego Union Tribune έγραψε ότι οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο έχουν ανασταλεί διότι τα αεροσκάφη περνούν πάνω από το εν λόγω κτιριακό συγκρότημα για να προσγειωθούν. Οι αναχωρήσεις δεν έχουν επηρεαστεί καθώς πραγματοποιούνται από διάδρομο στην άλλη πλευρά του αεροδρομίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαν Ντιέγκο αεροδρόμιο ένοπλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ