ΕΚΠΟΙΖΩ: Ενας στους τρεις οφειλέτες δεν θα μπορεί να κρατήσει το σπίτι του αν το όριο πάει στα 200.000 ευρώ - iefimerida.gr

ΕΚΠΟΙΖΩ: Ενας στους τρεις οφειλέτες δεν θα μπορεί να κρατήσει το σπίτι του αν το όριο πάει στα 200.000 ευρώ

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανησυχητική τους εκτίμηση, για την μέλλον της πρώτης κατοικίας σε περίπτωση που το όριο των οφειλών τεθεί στα 200.000 ευρώ, μετέφερε αντιπροσωπεία της ΕΚΠΟΙΖΩ, στον Γιάννη Δραγασάκη.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε ένας στους τρεις οφειλέτες δεν θα μπορεί να κρατήσει το σπίτι του, προειδοποίησαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τα μέλη της «Ενωσης Κατανωλωτών Ποιότητα Ζωής».

Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της ΕΚΠΟΙΖΩ μετέφεραν τις ανησυχίες των υπερχρεωμένων καταναλωτών και εξέθεσαν τις απόψεις της Ένωσης.

Ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν από τον κ. Δραγασάκη τόσο για τις θέσεις της Κυβέρνησης, αναφορικά με την διάσωση της κύριας κατοικίας και τη γενικότερη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων, όσο και για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ