Σκάνδαλο στον στίβο: Κατηγορούν τον Ντιάκ για χρηματισμό από την Ρωσία για να καλύψει κρούσμα ντόπινγκ - iefimerida.gr

Σκάνδαλο στον στίβο: Κατηγορούν τον Ντιάκ για χρηματισμό από την Ρωσία για να καλύψει κρούσμα ντόπινγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο σκάνδαλο ντόπινγκ με Ρώσους αθλητές που πριν ένα χρόνο βγήκε στην επιφάνεια, φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει και έχει πολλα παρακλάδια.

Και αυτό διότι οι γαλλικές Αρχές έπειτα από έρευνα κατηγορούν τον πρώην πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) Λαμίν Ντιάκ για χρηματισμό με τουλάχιστον 200.000 ευρώ από την Ρωσία για να καλύψει κρούσμα ντόπινγκ. Και αναφέρεται στα δημοσιεύματα ότι το ποσό αυτό προέρχεται από την Ομοσπονδία της Ρωσίας.

Μάλιστα, η Αστυνομία έκανε έρευνες και στα γραφεία της IAAF στο Μονακό για να καταθέσεις και για να δουν σχετικέ έγγραφα. Οι έρευνες από τις αρμόδιες Αρχές της Γαλλίας συνεχίζονται με όλους τους εμπλεκόμενους να κινδυνεύουν με φυλάκιση, καθώς εκτός του Ντιάκ (έπαψε να είναι πρόεδρος τον περασμένο Αύγουστο) κατηγορείται και ο Χαμπίμπ Σισέ.

Nα θυμίσουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της γερμανικής τηλεόρασης έκανε αποκαλύψεις για το ντόπινγκ στο αθλητισμό της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ