Έτσι φοράνε το μαύρο φόρεμα οι fashionistas σε Παρίσι, Μιλάνο και άλλες πρωτεύουσες της μόδας -Μαθήματα στιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Έτσι φοράνε το μαύρο φόρεμα οι fashionistas σε Παρίσι, Μιλάνο και άλλες πρωτεύουσες της μόδας -Μαθήματα στιλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε το LBD, δηλαδή το μικρό μαύρο φόρεμα, καθώς ταιριάζει με όλα, μπορεί να φορεθεί παντού, κρύβει τις ατέλειες και δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε με το μαύρο φόρεμα είναι αμέτρητοι και αυτό αποδεικνύεται από το πως το συνδυάζουν γυναίκες σε διάφορες πόλεις του κόσμου.

Οι fashionistas σε Μιλάνο, Λος Άντζελες, Παρίσι, Μπαρτσελόνα και Μπρούκλιν μας δείχνουν πως το ίδιο ρούχο «αντικατοπτρίζει» την κουλτούρα και του στιλιστικούς «κανόνες» των ανθρώπων από χώρα σε χώρα.

1.Μπαρτσελόνα, Ισπανία

Έτσι φοράνε το μαύρο φόρεμα οι fashionistas σε Παρίσι, Μιλάνο και άλλες πρωτεύουσες της μόδας -Μαθήματα στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Μακρύ μαύρο φόρεμα και πέδιλα είναι ο συνδυασμός που προτιμούν οι Ισπανίδες. Το καπέλο και τα γυαλιά δεν χαρίζουν μόνο στιλ, αλλά «φανερώνουν» το πόσο ζεστή χώρα είναι η Ισπανία. Επίσης πρωτότυπο είναι πως εκεί τα clutch δεν είναι μόνο βραδινό αξεσουάρ.

2.Λος Άντζελες


Μία τόσο glamour πόλη δεν θα μπορούσε να μην έχει και ανάλογους στιλιστικούς κανόνες. Ένα δηλαδή καθημερινό outfit στο L.A, μπορεί να αποτελείται από ένα μαύρο φόρεμα με σκισίματα, χρυσά βραχιόλια, μεγάλα σκουλαρίκια και ιδιαίτερα γυαλιά.

3.Brooklyn, New York

Έτσι φοράνε το μαύρο φόρεμα οι fashionistas σε Παρίσι, Μιλάνο και άλλες πρωτεύουσες της μόδας -Μαθήματα στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ένα μακρύ bodycon μαύρο φόρεμα που μας θυμίζει τη δεκαετία του '90, είναι το αγαπημένο ρούχο των fashionistas στην Νέα Υόρκη. Ένα ζευγάρι άνετα sneakers και μία backpack στην πλάτη είναι ο ιδανικός συνδυασμός για βόλτα στην πόλη.

4.Μιλάνο


Το outfit της φωτογραφίας θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει και μία Ελληνίδα, αφού δεν απέχουν πολύ τα γούστα μας με την γειτονική χώρα. Ένα girly μαύρο φόρεμα, λοιπόν, μπορεί να συνδυαστεί όλες τις ώρες με ένα μαύρο δερμάτινο jacket και suede μποτάκια.

5.Παρίσι

Έτσι φοράνε το μαύρο φόρεμα οι fashionistas σε Παρίσι, Μιλάνο και άλλες πρωτεύουσες της μόδας -Μαθήματα στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Οι Γαλλίδες έχουν εξελίξει ένα βήμα παραπάνω το «LBD», αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα σικ. Έτσι, εκεί θα δεις την casual εκδοχή του βραδινού μαύρου φορέματος το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με μπαλαρίνες και minimal αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαύρο φόρεμα στιλ πόλεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ