«Ντου» της αστυνομίας σε συνδέσμους Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού – Συνέλαβαν Κροάτες και Σέρβους χούλιγκαν - iefimerida.gr

«Ντου» της αστυνομίας σε συνδέσμους Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού – Συνέλαβαν Κροάτες και Σέρβους χούλιγκαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ραντεβού θανάτου» ετοίμαζανα Κροάτες και Σέρβοι χούλιγκαν στους δρόμους της Αθήνας, το οποίο φαίνεται πως απέτρεψε την τελευταία στιγμή η ΕΛ.ΑΣ.

Με αφορμή την αναμέτρηση του Champions League για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ταξίδεψαν στην Ελλάδα Κροάτες οπαδοί της Ντινάμο και Σέρβοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα. Οι πρώτοι είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και οι δεύτεροι με αυτούς του Ολυμπιακού ενώ το μίσος τους είναι ίδιο με αυτό των «αιωνίων» αντιπάλων στην Ελλάδα.

Η πληροφορία που είχε η διεύθυνση αθλητικής βίας ήταν πως Σέρβοι και Κροάτες είχαν δώσει «ραντεβού θανάτου» στην Αθήνα και για το λόγο αυτό από τη Δευτέρα άπαντες ήταν σε επιφυλακή.

Νωρίς το πρωί, διμοιρίες της αστυνομίας, η ΟΠΚΕ και η Ασφάλεια έκαναν «ντου» σε συνδέσμους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αλλά και σε ξενοδοχεία της Αθήνας και του Πειραιά, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας συνελήφθησαν 34 άτομα, οι οποίοι βρίσκονταν στο 2ο όροφο ενώ σε εκείνο το σημείο βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών. Σε ξενοδοχείο της Αθήνας μάλιστα όπου διέμεναν άλλοι Κροάτες χούλιγκαν, βρέθηκαν φωτοβολίδες και στιλέτα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Την ίδια ώρα, έγινε επιχείρηση της διέυθυνσης αθλητικής βίας και στον Πειραιά σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού όπου συνελήφθησαν 9 Σέρβοι ενώ σε ξενοδοχείο της περιοχής συνελήφθησαν άλλοι 3 Σέρβοι αφού στα δωμάτιά τους βρέθηκαν μαχαίρια και γκλομπ. Είναι χαρακτηριστικό ότι την στιγμή της εισβολής στο ξενοδοχείο, Σέρβοι χούλιγκαν πετούσαν στο φωταγωγό σιδερογροθιές και γκλομπ, τα οποία βέβαια βρήκαν αμέσως οι άνθρωποι της αστυνομίας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ