Εγκρίθηκε η συμφωνία Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης - iefimerida.gr

Εγκρίθηκε η συμφωνία Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυρώθηκε, κατά πλειοψηφία, από την Ολομέλεια της Βουλής, η συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ), σχετικά με τη δραστηριοποίηση της Τράπεζας στη χώρα μας.

Υπέρ της κύρωσης τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων, ενώ κατά της κύρωσης ψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

«Θετικό βήμα» χαρακτήρισε τη συμφωνία ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος εκτίμησε ότι θα υπάρξουν πόροι για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, της τάξης των 500 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Σταθάκης πρόσθεσε ότι υπάρχει μεγάλη εμπειρία της Τράπεζας σε θέματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα την Ελλάδα, όπως η δημιουργία μηχανισμού ισχυρών εγγυήσεων που μπορούν να διευκολύνουν τις εξαγωγικές δρασητριότητες της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΤΑΑ Ελλάδα συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ