Συγκινημένος αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αναστασίου - iefimerida.gr

Συγκινημένος αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αναστασίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτισε παίκτες και συνεργάτες ο Γιάννης Αναστασίου στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ο Ελληνας τεχνικός βρέθηκε για τελευταία φορά στο «Γ.Καλαφάτης» λίγο μετά τις 10:00 προκειμένου να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάτω από έντονη συγκίνηση, ο Αναστασίου μίλησε για τελευταία φορά στους παίκτες της ομάδας, τους περισσότερους από τους οποίους προπονούσε τα τελευταία 2,5 χρόνια. Εξέφρασε για ακόμη φορά την πίστη του στις ικανότητές τους και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για αυτά τα 2.5 χρόνια. Είχαμε καλές και κακές στιγμές μα πάνω απ' όλα μια καλή συνεργασία. Θέλω να σας ευχηθώ καλή συνέχεια από εδώ και πέρα. Πιστεύω σε εσάς, έχετε τις δυνατότητες να πετύχετε τους στόχους σας» είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ