Σοκ στη Γαλλία: Συνελήφθη ο Μπενζεμά – Για το sex tape του Βαλμπουενά - iefimerida.gr

Σοκ στη Γαλλία: Συνελήφθη ο Μπενζεμά – Για το sex tape του Βαλμπουενά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τροπή παίρνει το σκάνδαλο που ταλανίζει το γαλλικό ποδόσφαιρο αφού σήμερα το πρωί (4/11), συνελήφθη ο Καρίμ Μπενζεμά στη Γαλλία, για την υπόθεση του sex tape του Ματιέ Βαλμπουενά.

Οπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της «L'Equipe», ο Μπενζεμά συνελήφθη από την αστυνομία των Βερσαλλιών για την υπόθεση εκβιασμού του άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά για ένα sex tape που υπάρχει και με το οποίο εκβιάζεται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο ο άσος της Λιόν.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, είχε συμβεί το ίδιο με τον Τζιμπρίλ Σισέ όμως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είχε μείνει ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα.

Η σύλληψη του Μπενζεμά προκαλεί αναστάτωση τόσο στο γαλλικό ποδόσφαιρο όσο και στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ισπανική ομάδα να είναι ενήμερη για την κατάσταση ενώ άλλα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου αναφέρουν ότι ήδη εκπρόσωποι του νομικού τμήματος της «βασίλισσας» ταξιδεύουν για τη Γαλλία.

Σοκ στη Γαλλία: Συνελήφθη ο Μπενζεμά – Για το sex tape του Βαλμπουενά | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καρίμ Μπενζεμά Ματιέ Βαλμπουενά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ