Μαχαίρωσαν την πρώην σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Νάκου - iefimerida.gr

Μαχαίρωσαν την πρώην σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Νάκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστος επιτέθηκε και τραυμάτισε την πρώην σύζυγο του Βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Νάκου, Άννα. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης χρησιμοποίησε μαχαίρι ή κατσαβίδι και προκάλεσε τραύμα βάθους 2 εκ. στην κοιλιακή χώρα του θύματος. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 12.30 περίπου το βράδυ.

Η κ. Νάκου, η οποία μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, δεν διατρέχει κίνδυνο της ζωής της.

Η γυναίκα φτάνοντας με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της, επί της οδού Πλαστήρα στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου και ενώ προσπαθούσε να παρκάρει στο γκαράζ, δέχθηκε την επίθεση άγνωστου κουκουλοφόρου. Η άτυχη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία το περίεργο της υπόθεσης, το οποίο και κάνει τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να αποκλείουν το ενδεχόμενο κίνητρο της ληστείας, είναι το γεγονός ότι τόσο η τσάντα της κ. Νάκου, όσο και τα κοσμήματα της, παρέμειναν ανέπαφα. Ως εκ τούτου οι έρευνες στρέφονται ακόμα και στο ενδεχόμενο κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας.

ΠΗΓΗ: e-volos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ