Μεϊμαράκης: Να αλλάξει ο τρόπος εκλογής προέδρου της ΝΔ - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Να αλλάξει ο τρόπος εκλογής προέδρου της ΝΔ

(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος με την διαδικασία εκλογής προέδρου στη ΝΔ εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μιλώντας σε συγκέντρωση στον Πύργο Ηλείας, προτείνοντας να αλλάξει μετά την αναμέτρηση.

Οπως είπε ο Ευάγγελος Μειμαράκης, ο τρόπος ανάδειξης του προέδρου του κόμματος πρέπει να αλλάξει μετά την ολοκλήρωση των εκλογών.

«Δεν είναι δυνατό ο κάθε νεοδημοκράτης που έχει σταθεί στο κόμμα στις ήττες στις λύπες και έχει δώσει αγώνες, να εξισώνεται με τον κάθε περαστικό που μπορεί να είναι μηχανισμός και να έλθει επί τούτου και να επιλέξει τον αρχηγό τον δικό μας» είπε με έμφαση. Σημείωσε δε ότι «αυτά που μας τραυμάτισαν πρέπει να τα αφήσουμε πίσω».

Ο κ. Μεϊμαράκης, επανέλαβε επίσης την αντίθεσή του σε ένα ενδεχόμενο debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ. «Η τηλεμαχία δεν μας βοηθάει, γιατί ενέχει ένα στοιχείο αντιπαράθεσης και αντιπαράθεση έχουμε με τα προβλήματα και με αυτούς που θα τα διαχειριστούν» επιχειρηματολόγησε.

Πάντως σημείωσε ότι η προεκλογική περίοδος ήταν θετική, καθώς «αυτή η διαδικασία μας φέρνει πιο κοντά, μας δίνει μια ανάσα και μια ευκαιρία να συζητήσουμε αμέσως μετά από μία εκλογική ήττα».

Μιλώντας στο Εργατικό Κέντρο του Πύργου, ο κ. Μεϊμαράκης, τόνισε πως «οι πολίτες αισθάνονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υφάρπαξαν την ψήφο μια μερίδας πολιτών και τους έδωσαν πλειοψηφία».

Στο πλαίσιο των περιοδειών του, ο Ευάγγελος Μειμαράκης θα μιλήσει απόψε στις 8.30 στην Πάτρα.

Υποστήριξε ακόμη ότι «οι Ελληνες και οι ξένοι δεν εμπιστεύονται την πορεία που έχει χαράξει η κυβέρνηση και βλέπω τους πολίτες να σκέφτονται πως θα προχωρήσουν στο δρόμο που θα μας βγάλει από την κρίση, αφού βλέπουν όλο και περισσότερο, ότι δεν βγαίνουμε από την κρίση». Ενώ παρατήρησε πως «προχωράμε με ρυθμούς χελώνας στα σωστά ζητήματα, αλλά στα περισσότερα προχωράμε με λανθασμένες αποφάσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ