Η Χίλαρι Κλίντον με το χέρι στη σκανδάλη -Το νέο βιβλίο για την υποψήφια πρόεδρο που προκαλεί αντιδράσεις [εικόνα]

Ντυμένη στα κόκκινα και με ένα παγωμένο βλέμμα η Χίλαρι Κλίντον πρότασσει το όπλο και είναι έτοιμη να πυροβολήσει. Το νέο βιβλίο για την υποψήφια πρόεδρο της Αμερικής με τίτλο «Η Σειρά μου» έχει προκαλέσει αντιδράσεις πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Αηδιαστικό», «σεξιστικό» και «αξιοθρήνητο» χαρακτηρίζουν το νέο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα, Ντουνγκ Χένγουντ, οι χρήστες του διαδικτύου εκφράζοντας την αγανάκτηση τους για το επίμαχο εξώφυλλο στο οποίο η Χίλαρι με το χέρι στην σκανδάλη είναι έτοιμη να επιτεθεί σε όποιον την εμποδίσει να φτάσει στο στόχο της που είναι η προεδρία.

«Αγαπώ τη Χίλαρι. Στηρίζω τη Χίλαρι Κλίντον. Θέλω πολύ να γίνει πρόεδρος. Θα την ψηφίσω στις εκλογές», υποστηρίζει η εικαστικός Σάρα Σόλ που επιμελήθηκε το εξώφυλλο σε συνέντευξή της στους International Business Times.

H Σολ, εικαστικός από τη Νέα Υόρκη και πρώην μαθηματικός, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τον συγγραφέα του βιβλίου, Ντουνγκ Χενγουντ, μέσω του Facebook. Κάποια στιγμή οι δυο τους αποφάσισαν να συνεργαστούν προκειμένου να βοηθήσουν τη Χίλαρι να πετύχει τον στόχο της: αρχικά να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών και, εν συνεχεία, να διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Η Σολ, πάντως, έσπευσε να υποστηρίξει το δημιούργημά της επισημαίνοντας ότι το εξώφυλλο προσδίδει μία σέξι πινελιά στην εικόνα της Χίλαρι κι ότι ο υπότιτλος του βιβλίου δεν αφήνει περιθώρια για κακεντρεχή σχόλια: Η Χίλαρι στοχεύει στην προεδρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον όπλο βιβλίο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ