Νεφελούδης: Είμαι σε απόγνωση, έχω ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη -Ημουν τρία χρόνια άνεργος - iefimerida.gr

Νεφελούδης: Είμαι σε απόγνωση, έχω ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη -Ημουν τρία χρόνια άνεργος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωπικές αποκαλύψεις έκανε ο γγ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος είπε ότι έχει «κόκκινο» δάνειο και ότι έχει ενταχθεί στο Νόμο Κατσέλη.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Νεφελούδης είπε μάλιστα πως είναι σε απόγνωση, όπως χιλιάδες πολίτες που δεν μπορούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους, σημειώνοντας μάλιστα ότι επί τρία χρόνια ήταν άνεργος.

Συγκεκριμένα ο κ. Νεφελούδης, γνωστοποιώντας πως και εκείνος ανήκει στους πολίτες που έχουν κόκκινο στεγαστικό δάνειο, αποκάλυψε: «Είμαι στον νόμο Κατσέλη και προσπαθώ να δω τι θα κάνω. Δεν είμαστε από τζάκια. Έχουμε όλα τα προβλήματα που έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Πέρασα τρία χρόνια άνεργος.

Προσπαθούμε με μεγάλη σαφήνεια να διατηρήσουμε τον κόσμο ψύχραιμο, όσο μπορεί να είναι, για να μην βγαίνει από τα παράθυρα κάθε φορά που βγαίνει μια ανακοίνωση.

Το ότι είμαι τώρα εδώ και 5-6 μήνες γραμματέας του υπουργείου δεν σημαίνει ότι είμαι ζάμπλουτος, πέρασα 3 χρόνια άνεργος εδώ και 40 χρόνια δουλεύω συστηματικά ανελλιπώς οπότε έχω ότι πρόβλημα έχει η ελληνική οικογένεια περισσότερο ή λιγότερο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Νεφελούσης κόκκινο δάνειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ