Το «θέατρο» της χρονιάς - Ποδοσφαιριστής σφαδάζει στο χορτάρι και μετά την κόκκινη σηκώνεται [βίντεο] - iefimerida.gr

Το «θέατρο» της χρονιάς - Ποδοσφαιριστής σφαδάζει στο χορτάρι και μετά την κόκκινη σηκώνεται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα ο διαιτητής μετά την συγκεκριμένη φάση θα αισθάνετε κάπως άβολα. Κι αυτό γιατί ξεγελάστηκε από την αντίδραση του Μπιλάλ Μπασατσίκογλου, ο οποίος κέρδισε την αποβολή του αντιπάλου του στην αναμέτρηση της Φέγενορντ με την Ντεν Χάαγκ.

Το ματς είχε μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο με την Φέγενορντ πίσω στο σκορ. Ο Μπασατσίκογλου σκαρφίστηκε έναν τρόπο προκειμένου η ομάδα του να πιέσει ακόμη περισσότερο. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Ντουπλάν, έπεσε στο χορτάρι και άρχισε να σφαδάζει παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλός του δεν τον ακούμπησε.

Ο διαιτητής επηρεασμένος από την αντίδραση του παίκτη, έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ντουπλάν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο Μπασατσίκογλου, αφού πρώτα είχε κάνει 5-6 τούμπες στο χορτάρι, σηκώθηκε να συνεχίσει το ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φέγενορντ θέατρο κόκκινη κάρτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ