Αναστασίου τέλος από τον Παναθηναϊκό – Ανακοίνωση εντός της ημέρας - iefimerida.gr

Αναστασίου τέλος από τον Παναθηναϊκό – Ανακοίνωση εντός της ημέρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αναστασίου θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τη νέα απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τις έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου προς τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μετρημένες είναι πλέον οι ώρες για την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό. Οι έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου χθες μετά το ντέρμπι στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ, αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση του τριφυλλιού, η οποία φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να βάλεις τέλος στην στήριξη προς τον Ελληνα τεχνικό.

Οι συσκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αναστασίου θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν ενώ δεν αποκλείεται η ανακοίνωση να βγει ακόμη και εντός ημέρας. Ο Αλαφούζος, ο οποίος από την αρχή της σεζόν στήριζε ανοιχτά και σε αντίθεση με την γνώμη των οπαδών της ομάδας, τον Ελληνα τεχνικό, φέρεται να έχει δώσει το πράσινο φως για την αντικατάσταση του Αναστασίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ