Η μεγαλύτερη διαφορά του Ολυμπιακού – Με το βλέμμα στην Ντινάμο - iefimerida.gr

Η μεγαλύτερη διαφορά του Ολυμπιακού – Με το βλέμμα στην Ντινάμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα δικό του ρεκόρ κατέρριψε ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έχουν σημειώσει 9 συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League, απέχουν πλέον 8 βαθμούς από τον 2ο Παναθηναϊκό και είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνουν αυτό τόσο σύντομα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η τελευταία ομάδα που το είχε πετύχει ήταν ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 1994-1995 όταν την 9η αγωνιστική είχε καταφέρει να αποσπαστεί 8 βαθμούς από τον 2ο ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πάντως στη Βέροια, άπαντες στον Ολυμπιακό έστρεψαν το βλέμμα τους στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προετοιμάζεται για τον κρίσιμο αγώνα με τους Κροάτες, ο οποίος δεν αποκλείεται να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Πορτογάλος ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης ενώ τα πλάνα του για την 11άδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ρεκόρ Ντιναμό Ζάγκρεμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ