Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός -Ζύγιζε 116 κιλά, έχασε 32 [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός -Ζύγιζε 116 κιλά, έχασε 32 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηθοποιός με ταλέντο και πηγαίο χιούμορ. Η Τζένη Διαγούπη τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε αγαπημένα, πετυχημένα σίριαλ, μεγάλες παραστάσεις και στις καρδιές του κόσμου. Τον τελευταίο καιρό κάνει, με επιτυχία, προσπάθεια να διορθώσει τη διατροφή της και να χάσει μερικά κιλά. Μιλά για αυτό και καθηλώνει και πάλι και με την ειλικρίνιά της αλλά και με το χιούμορ της.

Η ηθοποιός έχει χάσει ήδη 32 κιλά και έχει καταφέρει να κατεβάσει τη ζυγαριά από τα 116 κιλά στα 84 κιλά. Μιλώντας στο περιοδικό «You» αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο θέλησε να αδυνατίσει.

Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός -Ζύγιζε 116 κιλά, έχασε 32 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Τζένη Διαγούπη το 2010

Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός -Ζύγιζε 116 κιλά, έχασε 32 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Τζένη Διαγούπη σήμερα

Όπως τόνισε «δεν έχασα κιλά για το σεξ και τον γκόμενο!».«Δεν θα το έκανα για κανέναν άντρα!» πρόσθεσε και συνέχισε: «Το έκανα γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να ντυθώ».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που δέχτηκε σε μεγαλύτερη ηλικία και όχι στο σχολείο: «Δεν άκουσα ποτέ το "χοντρούλα" στο σχολείο, ούτε έζησα το να μην με κάνουν παρέα τα παιδιά γιατί ήμουν παχουλή. Πιο μεγάλη, όμως, στον δρόμο άκουγα "περνάει η χοντρή"».

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια και στην ερώτηση αν έχει ακούσει από άντρα να λέει "μου την πέφτει η χοντρή": «Ναι. Κάποιοι άνθρωποι είναι μικροπρεπείς» είπε.

Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός -Ζύγιζε 116 κιλά, έχασε 32 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Τζένη Διαγούπη τον Απρίλιο

Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός -Ζύγιζε 116 κιλά, έχασε 32 [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Τζένη Διαγούπη σήμερα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένη Διαγούπη Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ