«Ντου» στον Αλαφούζο από τη Θύρα 13 - «Σήκω και φύγε» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ντου» στον Αλαφούζο από τη Θύρα 13 - «Σήκω και φύγε» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ισοπαλία και η νέα απώλεια βαθμών προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας Γιάννη Αλαφούζο, ζητώντας την αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία αλλά και τη δική του αποχώρηση.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βλέποντας την ομάδα τους σε ένα ακόμη παιχνίδι να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να πετά άλλους δύο βαθμούς στο κυνήγι του πρωταθλήματος, ξέσπασαν κατά πάντων στο γήπεδο της Λεωφόρου. Περίπου 20 άτομα κατάφεραν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να κινηθούν προς τον Γιάννη Αλαφούζο ενώ οι περισσότεροι φώναζαν από τις κερκίδες να αποχωρήσει από τη διοίκηση ζητώντας παράλληλα και την αντικατάσταση του Αναστασίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ