Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Όσο και να θέλετε να ευχαριστηθείτε τις στιγμές τις καθημερινότητας και να απολαύσετε τις ερωτικές σας στιγμές, βρίσκεστε διαρκώς σε υποχρεώσεις επαγγελματικές με αποτέλεσμα να μη σας φτάνει ο χρόνος. Ερωτικά μπορείτε να παρατείνετε τα βράδια θυσιάζοντας χρόνο από τον ύπνο σας. Ειδικά, σήμερα, θα περάσετε υπέροχα, με την ερωτική σας συμπεριφορά να αρχίζει και γίνεται περισσότερο ουσιαστική!

Ταύρος
Έχετε πολλά πλεονεκτήματα στα ερωτικά σας και μάλιστα έχετε αρχίσει και έχετε επιλογές. Μάλιστα, κάποιες από αυτές σας ενθουσιάζουν, κάποιες άλλες σας αφήνουν παντελώς αδιάφορους και δεν ξέρετε πώς να τις απομακρύνετε. Προς το παρόν, κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ή αποφεύγετε να απαντήσετε. Στα επαγγελματικά σας έχετε πολύ δημιουργικές ιδέες και τις εφαρμόζετε άμεσα!

​Δίδυμοι
Ευκαιρία για να αρχίσετε κάτι καινούργιο στον τομέα της εργασίας σας, το οποίο θα το κάνετε δειλά-δειλά και είναι σε φάση διερεύνησης προς το παρόν, αλλά έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε. Στα ερωτικά σας αμφιταλαντεύεστε και ψάχνετε πρακτικούς τρόπους να αποτραβηχτείτε κάπως καθώς θέλετε να νιώσετε περισσότερη ανεξαρτησία. Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό να το καταφέρετε!

Καρκίνος
Μέρα που σταδιακά σας χαλαρώνει και σας βγάζει από την ένταση. Έχετε πολλά να πείτε σήμερα και μάλιστα ψάχνετε και τον τρόπο να τα ωραιοποιήσετε κιόλας. Ερωτικά, θεωρείτε ότι σας καταλαβαίνουν και μάλιστα ανταποκρίνονται και σωστά. Αυτό όμως που σας αρέσει είναι που έχουν κάτι έξυπνο να σας πουν, και κυρίως κάτι που θα σας κάνει να σκεφτείτε ακόμα περισσότερο. Σας ανοίγουν τους ορίζοντες, εσείς μην τους περιορίζετε!

Λέων
Μέρα που βγαίνετε από την απομόνωση και προχωράτε με μικρά και σταθερά βήματα, καθώς έχετε σκεφτεί αρκετά ώστε να προχωρήσετε. Ερωτικά, οι αναστολές σας μειώνονται και αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να μοιράζετε τις σκέψεις σας με άτομα της οικογένειας και να σας επηρεάζουν.. Επαγγελματικά, έχετε την τάση να γεφυρώσετε χάσματα!

Παρθένος
Μέρα που για εσάς είναι ιδιαίτερα κινητική, άμεση και δραστήρια. Ερωτικά, είστε σε φάση που δεν μπορείτε να ησυχάσετε με τίποτα. Θέλετε απαντήσεις εδώ και τώρα και μάλιστα θέλετε να νιώσετε ασφάλεια. Αυτό είναι δική σας επιθυμία, αλλά δεν έχουν όλοι τις δικές σας ταχύτητες ούτε τη δική σας ανυπομονησία. Δοκιμάστε να τους παρασύρετε όμως. Έχετε τη δύναμη να το κάνετε, αλλά μην τους πιέζετε…

Ζυγός
Καταλαβαίνετε ότι δεν πρέπει να παίρνετε πρωτοβουλίες και γενικότερα θέλετε να σκέφτεστε λιγότερο και να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι αν παραμένετε άπραγοι και κυρίως όταν ανυπομονούν για μία σας λέξη, ή μία σας κίνηση και δεν την κάνετε, αυτή είναι μία τακτική που πλέον δεν αποδίδει.. Σας το λέει και το ένστικτό σας!

Σκορπιός
Μαζεύετε πλανήτες στο ζώδιο σας και σας έρχεται και ο Ερμής για να σας κάνει πιο εξωστρεφείς, τηρουμένων πάντα των αναλογιών για τη δική σας ιδιοσυγκρασία. Πάντως αρχίζετε και σκέφτεστε αρκετά πριν μιλήσετε και γενικότερα κάνετε και οικονομία δυνάμεων για τα ερωτικά σας. Θεωρείτε ότι μπορείτε να το μεταθέσετε για αργότερα. Ίσως και να θέλετε να δείτε και να πράξετε. Ανάλογα το στίγμα που θα πάρετε!

Τοξότης
Σημαντική μέρα για τα επαγγελματικά σας και για να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις άμεσα. Έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει και να προχωρήσετε αλλά και να κερδίσετε μία μεγάλη ευκαιρία. Ερωτικά, καλά κάνετε και είστε συγκαταβατικοί, γιατί θέλετε περισσότερη ηρεμία στην καθημερινότητά σας. Θέλετε τόσο ένταση όσο να μην καταντάει ρουτίνα, όμως!

Αιγόκερως
Μέρα που για εσάς η σημασία είναι στη λεπτομέρεια και γενικότερα, ξέρετε να πιάνετε την τάση στην εργασία σας και να την εξελίσσετε ανάλογα. Ερωτικά, αυτό που έχετε καταφέρει είναι να αντιδράτε με το σωστό τρόπο αν και λίγο άγνωστο σε εσάς. Έχετε αποφασίσει να είστε πιο μετρημένοι και μεθοδικοί και αυτό φαίνεται να αποδίδει. Δημιουργείτε τις σωστές προσδοκίες!

Υδροχόος
Ευκαιρία να κάνετε σωστές οικονομικές συμφωνίες, σωστές οικονομικές διευθετήσεις και γενικότερα είστε σε μία φάση που αυτό που έχετε βάλει σε πρώτη προτεραιότητα είναι τα οικονομικά σας. Ερωτικά, θα καταλάβετε ότι η αξία της συντροφικότητας είναι μεγαλύτερη από το να νιώθετε παντελώς ανεξέλεγκτοι. Όλα έχουν τιμήματα και εσείς αυτή τη φορά τα ζυγίζετε σωστά!

Ιχθείς
Μέρα που για εσάς είναι ευχάριστες οι συνεργασίες και μάλιστα σκέφτεστε να τις προεκτείνετε κιόλας. Ανακαλύπτετε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι στη ζωή σας, και μάλιστα σας είναι και ιδιαίτερα ευχάριστοι. Ερωτικά, πάντως, νιώθετε ότι πρέπει να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα βήμα που θα δεσμεύσει περισσότερο. Αλλά, ακόμα δεν το τολμάτε!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ