Η Καμίλα σε ρόλο προξενήτρας -Ψάχνει νύφη για τον πρίγκιπα Χάρι - iefimerida.gr

Η Καμίλα σε ρόλο προξενήτρας -Ψάχνει νύφη για τον πρίγκιπα Χάρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χάρι σίγουρα δεν δίνει την εντύπωση ενός πρίγκιπα που ψάχνει να αποκατασταθεί άμεσα. Ωστόσο φαίνεται πώς η Καμίλα το έχει βάλει σκοπό να τον παντρέψει.

Παρόλο που εργένης πρίγκιπας δεν ήταν ποτέ κοντά στην Καμίλα, η Δούκισσα της Κορνουάλης κάνει ότι μπορεί για να τον ντύσει γαμπρό, εκμεταλλευόμενη τις υψηλές γνωριμίες της και με τη βοήθεια των παιδιών της, Τομ και Λάουρα.

Οπως αναφέρει φίλος της βασιλικής οικογένειας «Η Καμίλα γνωρίζει ότι ο Κάρολος θα χαρεί πολύ αν παντρευτεί ο Χάρι ένα σωστό κορίτσι, όπως έκανε ο Γουίλιαμ. Η Καμίλα θέλει πολύ να συμμετέχει στην οικογένεια και μάλιστα είχε πάει για γεύμα με την Κέιτ Μίντλετον όταν αρραβωνιάστηκε τον Γουίλιαμ»

Οποια τελικά θα παντρευτεί τον Χάρι θα γίνει, όπως η Κέιτ, μια δούκισσα. Ο τίτλος που προορίζεται γι 'αυτόν είναι Δούκας του Κλάρενς, ένα βασιλικό δουκάτο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από έναν αιώνα.

Περιέργως, όμως, ακούγεται ότι, εν ευθέτω χρόνω, ο Χάρι θα μπορούσε να πάρει το πιο πολυπόθητο δουκάτο απ' όλα, αυτό του Εδιμβούργου -τίτλος τον οποίο κατέχει προς το παρόν ο Πρίγκιπας Φιλίππος-

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει πιο σημαντική ευθύνη του σήμερα, αλλά και στο μέλλον, την ευημερία των τραυματιών βετεράνων.

Ως πρώην στρατιώτης ο οποίος υπηρέτησε αξιοπρεπώς δύο δύσκολες επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν, ο στρατός είναι ένας ρόλος που ο Χάρι λατρεύει.

«Περνά μερικές φορές τρεις ή τέσσερις ημέρες την εβδομάδα μαζί με τους στρατιώτες σε όλη τη χώρα», λέει ένας από τους φίλους του. «Όποια και αν είναι τα προβλήματα που έχουν, φροντίζει να επικοινωνήσει με την αρμόδια αρχή. Πάνω απ' όλα για τον Χάρι είναι ο στρατιώτης»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ