Τζιτζικώστας: Για κάθε λάθος του Τσίπρα, απαιτείται ένα νέο μέτρο - iefimerida.gr

Τζιτζικώστας: Για κάθε λάθος του Τσίπρα, απαιτείται ένα νέο μέτρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Λαμία βρέθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, εκτοξεύοντας τα «βέλη» του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Για κάθε λάθος του Τσίπρα, απαιτείται και ένα νέο μέτρο. Και είναι βέβαιο ότι θα επιβάλουν και άλλα νέα μέτρα», τόνισε.

Παράλληλα, ανέφερε πως οι δείκτες της ανεργίας θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, όπως και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, εξαιτίας κυβερνητικών λαθών.

«Η μαύρη τρύπα των εσόδων είναι 6,4 δισ. ευρώ», προσέθεσε.

Σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, ο κ. Τζιτζικώστας έριξε τις ευθύνες στον πρωθυπουργό για το γεγονός πως επέτρεψε η Ελλάδα να αναλάβει ρόλο ευθύνης στο ακανθώδες θέμα, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση.

«O κ.Τσίπρας επιτρέπει να αναλάβει η Ελλάδα έναν ρόλο ευθύνης που δεν της αναλογεί και δεν μπορεί να διαχειριστεί», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ