Το Ιδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη κοντά στους πρόσφυγες -Εμβόλια σε παιδάκια που φιλοξενούνται στο κλειστό Γαλατσίου

To κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες από τη Συρία, επισκέφθηκε σήμερα η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με γιατρούς από το Nοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στο πλαίσιο του προγράμματος We Care.

Οι γιατροί εξέτασαν τα μικρά προσφυγόπουλα και σε όσα χρειάστηκε έκαναν τα απαραίτητα εμβόλια. Το πρόγραμμα We Care αφορά στην παροχή ιατρικής βοήθειας σε παιδιά προσφύγων που υλοποιείται από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Το «παρών» έδωσαν, εκτός από την κυρία Βαρδινογιάννη, ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας, ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος και ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.

Ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, με δηλώσεις του επισήμανε ότι αντιλαμβανόμενος το τεράστιο πρόβλημα εξεύρεσης χώρων για τους πρόσφυγες επικοινώνησε με τον αρμόδιο υπουργό κ. Μουζάλα και τον ενημέρωσε οτι ο Δήμος δίνει παράταση στην παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για άλλη μια εβδομάδα μέχρι το άλλο Σάββατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ