Ξανά μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Μπενζεμά – Συνελήφθη έξω από τη Μαδρίτη - iefimerida.gr

Ξανά μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Μπενζεμά – Συνελήφθη έξω από τη Μαδρίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι και από τα πιο φρόνιμα παιδιά. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης απασχόλησε ξανά με τα καμώματά του τον ισπανικό Τύπο αλλά και τη διοίκηση της ομάδας, της οποίας η επέμβαση ήταν καταλυτική για να αφεθεί ελεύθερος μετά τη σύλληψή του από την τροχαία.

Ο Μπενζεμά είχε βγει για διασκέδαση όταν στην επιστροφή προς το σπίτι του, η αστυνομία τον σταμάτησε για έλεγχο. Κατά τη διάρκειά του, διαπιστώθηκε ότι ο Γάλλος αστέρας δεν είχε μαζί του το δίπλωμα ενώ στη συνέχεια η τροχαία ανακάλυψε πως το δίπλωμά του, είχε αφαιρεθεί πριν από περίπου 6 μήνες.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε στην κατοχή του ένα χαρτί, το οποίο είπε στους αστυνομικούς πως του το είχε δώσει ο δικηγόρος του και αντικαθιστούσε το δίπλωμά του, μέχρι αυτό να του επιστραφεί. Ωστόσο αυτό δεν έγινε αποδεκτό με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, έπειτα από παρέμβαση των διοικούντων τη Ρεάλ αλλά και του δικηγόρου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καρίμ Μπενζεμά δίπλωμα οδήγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ