Πωλητήριο σε θαλαμηγούς και πολυτελή σκάφη -Αναζητούν ρευστό οι Ελληνες ιδιοκτήτες - iefimerida.gr

Πωλητήριο σε θαλαμηγούς και πολυτελή σκάφη -Αναζητούν ρευστό οι Ελληνες ιδιοκτήτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολυτελή γιοτ αλλάζουν χέρια τον τελευταίο καιρό, αφού οι Ελληνες ιδιοκτήτες τους τα πωλούν προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έκλεισε μία συμφωνία αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη «παρατηρείται ένας οργασμός (ακριβώς έτσι μου τον χαρακτήρισαν) πωλήσεων ακριβών σκαφών από τους έλληνες ιδιοκτήτες τους. Τα μεσιτικά γραφεία έπιασαν δουλειά και πωλούν συνεχώς σκάφη. Οχι όποια-όποια σκάφη, αλλά πολυτελή και μεγάλα. Οι ιδιοκτήτες τους φαίνεται ότι βρίσκονται σε αναζήτηση χρημάτων και αναγκάζονται να πωλήσουν τα πολυτελή σκάφη τους. Η κρίση τούς άγγιξε για τα καλά. Ζήτηση μαθαίνω ότι υπάρχει. Οχι όμως από Ελλάδα, αλλά από το εξωτερικό. Μόλις προχθές πουλήθηκε σε έναν εκατομμυριούχο που έχει έδρα στο Μονακό σκάφος επιχειρηματία αντί 25 εκατ. ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θαλαμηγός πολυτελή γιοτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ