Σκληρή δικαστική μάχη της Μαριάντας Πιερίδη με τον πρώην της για την επιμέλεια του παιδιού τους -Το χρονικό της κόντρας - iefimerida.gr

Σκληρή δικαστική μάχη της Μαριάντας Πιερίδη με τον πρώην της για την επιμέλεια του παιδιού τους -Το χρονικό της κόντρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις δικαστικές αίθουσες έχει μεταφερθεί η διαμάχη της Μαριάντας Πιερίδη με τον πρώην σύντροφό της Νέστορα Φωτιάδη για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το Ciao, το δικαστήριο, αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα και από τις δύο πλευρές, απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει ο Νέστορας Φωτιάδης για την επιμέλεια του παιδιού και έδωσε την επιμέλεια στη μητέρα του.

Σκληρή δικαστική μάχη της Μαριάντας Πιερίδη με τον πρώην της για την επιμέλεια του παιδιού τους -Το χρονικό της κόντρας  | iefimerida.gr 0

Οπως συχνά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ακούστηκαν σκληρά πράγματα και από τις δύο πλευρές. Τα επιχειρήματα του Νέστορα Φωτιάδη, όμως, δεν έπεισαν τους δικαστές. Επιπροσθέτως, ο πρώην σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη υποχρεούται, με δικαστική απόφαση, να καταβάλλει διατροφή 350 ευρώ το μήνα στην τραγουδίστρια για τα έξοδα του παιδιού, ενώ και η επικοινωνία του παιδιού με τον πατέρα του ορίστηκε να γίνεται χωρίς να περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις.

Το χρονικό της διαμάχης του ζευγαριού
Η κόντρα των δύο πρώην συντρόφων ξεκίνησε όταν η Μαριάντα έφυγε στις αρχές του καλοκαιριού για τη Μύκονο, όπου εργάζεται ο νυν σύντροφός της, ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης, παίρνοντας μαζί και το παιδί. Ο πρώην σύντροφός της, τότε, της έστειλε εξώδικο με το οποίο της ζητούσε να επιστρέψει στην Αθήνα, ώστε να μπορεί να βλέπει το παιδί του.

Ακολούθησε αποστολή πλήθος νομικών εγγράφων και από τις δύο πλευρές, με τη Μαριάντα Πιερίδη να περνά στην αντεπίθεση, κατηγορώντας τον Φωτιάδη ότι δεν συμμετέχει στα έξοδα του παιδιού και ζητώντας του διατροφή.

Σκληρή δικαστική μάχη της Μαριάντας Πιερίδη με τον πρώην της για την επιμέλεια του παιδιού τους -Το χρονικό της κόντρας  | iefimerida.gr 1

Εκείνος, ανταπάντησε ζητώντας την επιμέλεια του παιδιού, ενώ αντικείμενο διαμάχης μεταξύ τους έγινε και το εάν ο μικρός θα μπορούσε να διανυκτερεύει με τον πατέρα του ή όχι.

Πάντως, μετά την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου και την επιστροφή της Μαριάντας στην Αθήνα, φαίνεται ότι η κατάσταση, προσωρινά τουλάχιστον, έχει οριακά εξομαλυνθεί, όπως τουλάχιστον λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους.

Σκληρή δικαστική μάχη της Μαριάντας Πιερίδη με τον πρώην της για την επιμέλεια του παιδιού τους -Το χρονικό της κόντρας  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέστορας Φωτιάδης Μαριάντα Πιερίδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ