Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβάτες

Νέα 24ωρη απεργία στα μέσα μεταφοράς σήμερα, νέα ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβατικό κοινό. Η απόφαση των εργαζόμενων σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και το τραμ, καθώς και η τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ έφεραν για ακόμα μία φορά το χάος στους δρόμους της Αθήνας. Από τις πρώτες πρωινές ώρες όλοι οι κεντρικοί δρόμοι πλημμύρισαν με αυτοκίνητα, καθώς ο κόσμος προσπαθεί να φτάσει στη δουλειά του. Ατελείωτες ουρές με ΙΧ και αυτοκίνητα συνθέτουν την εικόνα της ταλαιπωρίας στην πρωτεύουσα.

Ο κύκλος των απεργιακών κινητοποιήσεων ωστόσο δεν σταματάει σήμερα, καθώς αύριο και την Πέμπτη ξεκινούν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα αστικά ΚΤΕΛ, οι ιδιοκτήτες των ταξί και των φορτηγών - βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, οι οποίοι συνεχίζουν να αντιδρούν στην πολιτική, που ακολουθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων τους.

Όσον αφορά στο ΚΤΕΛ, πάντως, όπως διευκρινίζεται αρμοδίως, παρά τις κινητοποιήσεις, τα δρομολόγια θα εκτελεστούν κανονικά τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη, καθώς οι ιδιοκτήτες τους, που αποτελούν το 90% των εργαζομένων, θα εργαστούν κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ