Οι Κλούνεϊ δεν κάνουν παιδιά, υιοθετούν σκύλους [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Κλούνεϊ δεν κάνουν παιδιά, υιοθετούν σκύλους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικογένεια Κλούνεϊ μεγαλώνει. Η βρετανή δικηγόρος και ο σταρ του Χόλιγουντ υιοθέτησαν μια σκυλίτσα με το όνομα Millie, ένα όμορφο basset hound, 4 ετών.


Ενα χρόνο μετά τον λαμπρό γάμο τους στην Ιταλία, και μερικούς μήνες μετά την αγορά ενός πύργου στον Μπερκσάιρ της Αγγλίας, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ σκέφτηκαν να αποκτήσουν έναν δεύτερο σκύλο. Σύμφωνα με την σελίδα στο facebook της οργάνωσης της Καλιφόρνια The San Gabriel Valley Humane Society, το ζευγάρι υιοθέτησε ένα basset hound, ειδική ράτσα για κυνήγι στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι Κλούνεϊ δεν κάνουν παιδιά, υιοθετούν σκύλους [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Η Millie υιοθετήθηκε από τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την σύζυγό του Αμάλ!! Η Millie, ένα σκυλί ράτσας θα έχει στο εξής έναν αδελφό, τον Λουί, ο οποίος επίσης διασώθηκε. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για την υιοθεσία» σχολίασε η οργάνωση.
Η σκυλίτσα βρέθηκε στο δρόμο στις αρχές Οκτωβρίου και έψαχνε στα σκουπίδια, στο Λος Αντζελες. Το ζευγάρι, προφανώς, είδε στο ίντερνετ τη σελίδα του σάιτ υιοθεσίας Petfinder και αμέσως ερωτεύτηκε την Millie. Πήραν τον χρόνο που χρειαζόταν για να συναντήσουν το σκυλί, να διαπιστώσουν αν ταιριάζει με το άλλο που έχουν ήδη, ηλικίας 10 ετών, και όταν είδαν ότι τα δύο σκυλιά θα έκαναν καλή σχέση, τότε το αποφάσισαν.

Τα σκυλιά θα φιλοξενηθούν στον πύργο της Βρετανίας που διαθέτουν:

Οι Κλούνεϊ δεν κάνουν παιδιά, υιοθετούν σκύλους [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι Κλούνεϊ δεν κάνουν παιδιά, υιοθετούν σκύλους [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οι Κλούνεϊ δεν κάνουν παιδιά, υιοθετούν σκύλους [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Οι Κλούνεϊ δεν κάνουν παιδιά, υιοθετούν σκύλους [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλούνει υιοθετούν σκύλους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ