Ο Μέντες έβαλε τέλος στην καριέρα του - Γίνεται νέος βοηθός του Αναστασίου στον ΠΑΟ - iefimerida.gr

Ο Μέντες έβαλε τέλος στην καριέρα του - Γίνεται νέος βοηθός του Αναστασίου στον ΠΑΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στον Παναθηναϊκό μέσα σε διάστημα μόνο λίγων ωρών. Ο Νταβίντ Μέντες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός του Γιάννη Αναστασίου.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε η διαρροή πως άμεσα ο Γιάννης Αναστασίου θα αποκτήσει νέο βοηθό χωρίς όμως να έχει βγει προς τα έξω κάποιο από τα πιθανά ονόματα. Ο Γιάννης Βονόρτας, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό του Έλληνα τεχνικού ήταν δεδομένο πως θα μετακινούνταν σε άλλο πόστο αφού ο σύλλογος εκτίμησε την παρουσία του και τον επαγγελματισμό του.

Ωστόσο, εκεί που όλοι έψαχναν να βρουν το νέο όνομα, ήρθε η ανακοίνωση του Μέντες πως σταματάει το ποδοσφαίρο και αναλαμβάνει βοηθός του Αναστασίου. Ο Ολλανδός μέσος είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους πράσινους και οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές για τη λύση του το περασμένο καλοκαίρι. Αυτές δεν ευοδώθηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεμείνει στο ρόστερ.

Ο Μέντες αποφάσισε λοιπόν να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και να ξεκινήσει άμεσα μια νέα καριέρα, ως βοηθός του Γιάννη Αναστασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στην προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού εντάσσεται από σήμερα ο Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. Ο Μέντες αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή. Η επαγγελματική στάση του, η ποδοσφαιρική διαδρομή του και η πολύ καλή σχέση του με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεκτιμήθηκαν στη λήψη της απόφασης. Η επιλογή της ΠΑΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης νέων και φιλόδοξων προσώπων που δείχνει σταθερά η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά του Γιάννη Βονόρτα και τον ευχαριστεί για την παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο. Η σχέση του συλλόγου με τον πιστό στρατιώτη της ομάδας συνεχίζεται από άλλο πόστο, κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ