Οι Σαϊεντολόγοι κάνουν αντεπίθεση στους παραγωγούς του South Park - iefimerida.gr

Οι Σαϊεντολόγοι κάνουν αντεπίθεση στους παραγωγούς του South Park

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα το 2005 οι παραγωγοί του South Park Τρέι Πάρκερ και Ματ Στόουν έκαναν ένα επεισόδιο όπου κορόιδευαν την Σαϊεντολογία και τον Τομ Κρουζ.
Μάλιστα στο επίμαχο επεισόδιο που φέρει τον τίτλο «Trapped In The Closet» (μπορείτε να το δείτε εδώ) άφηναν σαφή υπονοούμενα ότι ο ηθοποιός Τομ Κρουζ είναι gay, κάτι που είχε εξοργίσει τότε τον Τομ Κρουζ που αρνήθηκε να προμοτάρει την τρίτη ταινία του Mission Imposible, επειδή η εταιρεία παραγωγής της ήταν αδελφή εταιρεία με την εταιρεία του South Park.
Φαίνεται πως οι Σαϊεντολόγοι δεν το ξέχασαν ποτέ αυτό και τώρα έξι χρόνια μετά περνούν στην αντεπίθεση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Village Voice και ισχυρισμούς ενός πρώην υψηλόβαθμου μέλους της Σαϊεντολογίας του Μάρτι Ράθμπαν (ο οποίος αφότου έφυγε από την αίρεση αποκαλύπτει μέσω του μπλογκ του τα μυστικά τους), οι Σαϊεντολόγοι έχουν ξεκινήσει ένα «κυνήγι μαγισσών» κατά των δύο παραγωγών του South Park, ψάχνοντας να ανακαλύψουν «βρόμικες ιστορίες» στο παρελθόν τους. Μάλιστα εκτός από τους Πάρκερ και Στόουν, οι Σαϊεντολόγοι έχουν βάλει στο στόχαστρο και τους επώνυμους φίλους τους όπως τον Τζον Στάμος.
Ο Ράθμπαν έδωσε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο των Σαϊεντολόγων που φέρει τον χαρακτηρισμό PRC (Public Records Check) στο οποίο αναγράφεται ότι ιδιωτικοί ντετέκτιβ ψάχνουν τα δημόσια αρχεία για να βρουν αν οι Πάρκερ, Στόουν και οι φίλοι τους, χρωστούν φόρους, είχαν διαζύγια ή κάποια σύλληψη για αδίκημα.
Σε άλλο σημείο το έγγραφο αναφέρει ότι «Οι ειδικές συλλογές θα χρησιμοποιηθούν για να κινήσουμε κάποια νήματα» όπου ο Ράθμπαν εξηγεί ότι ο όρος «ειδικές συλλογές» χρησιμοποιείται από τους Σαϊεντολόγους ως συνθηματικό για το «ψάξιμο στα σκουπίδια».
Τέλος ο Ράθμπαν που ισχυρίζεται ότι και ο ίδιος έχει στοχοποιηθεί στο παρελθόν από τους Σαϊεντολόγους εξηγεί πως είναι πολύ συνηθισμένη πρακτική τους το να ψάχνουν τα σκουπίδια ατόμων για να ανακαλύψουν μυστικά τους. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Θα ψάξουν για λογαριασμούς τηλεφώνου, έγγραφα από τράπεζες, προσωπικές επιστολές, φάρμακα, θα μάθουν τί τρως, πόσο πίνεις, τί πίνεις...Τα πάντα μπορείς να μάθεις από τα σκουπίδια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ