Στην Αθήνα σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο της Κουλούρας - iefimerida.gr

Στην Αθήνα σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο της Κουλούρας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη αντιπροσωπεία αγροτών και κτηνοτρόφων από το μπλόκο της Κουλούρας προκειμένου να συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Μιλώντας πριν από λίγες μέρες στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο επικεφαλής του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, επισήμανε ότι το μπλόκο της Κουλούρας ενισχύεται συνεχώς, ενώ τόνισε ότι «μέχρι και από τα Ιωάννινα έχουν έρθει συνάδελφοι με τα αγροτικά τους οχήματα».

Υπενθυμίζουμε ότι σε ευρεία συνάντηση που έγινε στην Έδεσσα εν όψει της διαβούλευσης του νομοσχεδίου για την αγροτική ανάπτυξη, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, αλλά και οι δήμαρχοι διαφόρων περιοχών εξέφρασαν τη στήριξη και συμπαράστασή τους στις θέσεις που εκφράζουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα.

Το πρόγραμμα της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) περιλαμβάνει και άλλες περιφερειακές κινητοποιήσεις σε επίπεδο νομών, που είναι οι εξής: Χαλκιδική (29/10), Κομοτηνή (3/11). Μεταξύ άλλων θα ακολουθήσουν η Θεσπρωτία, η Αιτωλοακαρνανία και η Ηλεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες κουλούρα Τρύφωνας Αλεξιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ