Η Αντέλ μιλά πρώτη φορά για τη μητρότητα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Αντέλ μιλά πρώτη φορά για τη μητρότητα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αντέλ μετά από τρία χρόνια κάνει τη μεγάλη επιστροφή με το τραγούδι «Hello», θυμίζοντας στον κόσμο τι είναι μουσική. Μέσα σε λίγες ώρες ανέβηκε στην κορυφή των charts, άγγιξε τα 100 εκατ. views και κατέκλυσε τα social media.

Η τραγουδίστρια μπορεί να έμεινε μακριά από τα φώτα λόγω μητρότητας, όμως για εκείνη δεν ήταν κάτι εύκολο. Μετά από τρία χρόνια απουσίας, επιστρέφει και μιλά για πρώτη φορά για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Το παιδί της.

«Ηταν πάρα πολύ δύσκολο. Νόμιζα πως θα ήταν κάτι το εύκολο. Όλοι τα καταφέρνουν, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι. Δεν είχα καμία απολύτως ιδέα», αναφέρει σε συνέντευξή της στο i-D για το πως της φάνηκε η απόκτηση ενός γιου.

«Ηταν δύσκολο αλλά ήταν εκπληκτικό. Είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχω κάνει. Κάποτε όλος ο κόσμος περιστρεφόταν γύρω μου, τώρα γυρίζει γύρω από εκείνον», προσέθεσε.

Η Αντέλ μιλά πρώτη φορά για τη μητρότητα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Alasdair McLellan

Παράλληλα, μίλησε για την δική της παιδική ηλικία, στο Τότεναμ από τη μητέρα της Πέννυ, η οποία την πήγαινε σε συναυλίες σε μικρή ηλικία.

«Είχα υπέροχη παιδική ηλικία. Πήρα πολύ αγάπη, κάτι που τώρα καταλαβαίνω πως είναι τόσο σημαντικό, ως μητέρα. Ο τρόπος και το ήθος που μεγάλωσα είναι το ίδιο, αλλά το περιβάλλον είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που μεγαλώνω το παιδί μου».

Η Αντέλ μιλά πρώτη φορά για τη μητρότητα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Alasdair McLellan

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντέλ Hello μητρότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ