Είπαν το δικό τους «ΟΧΙ»: Ο Λαφαζάνης... παρέλασε και η Ζωή ανέβασε βίντεο - iefimerida.gr

Είπαν το δικό τους «ΟΧΙ»: Ο Λαφαζάνης... παρέλασε και η Ζωή ανέβασε βίντεο

Aris Oikonomou/ SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό τους «παρών» για το «ΟΧΙ» θέλησαν να δώσουν με κάθε τρόπο τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας.

Ο μεν επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης, έκανε «παρέλαση» διαμαρτυρίας στον Πειραιά, μαζί με τον Π. Λεουτσάκο και άλλα στελέχη του, αμέσως μετά το τέλος της κανονικής παρέλασης.

Είπαν το δικό τους «ΟΧΙ»: Ο Λαφαζάνης... παρέλασε και η Ζωή ανέβασε βίντεο   | iefimerida.gr 0

Η δε Ζωή Κωνσταντοπούλου φτιάχνει... βίντεο. Ενα επίκαιρο για την σημερινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης.

Διαβάστε το μήνυμα της κ. Κωνσταντοπούλου:

«Το ΟΧΙ που είπε ο μικρός, αλλά ηρωικός ελληνικός λαός στις 28 Οκτωβρίου 1940, έγραψε ιστορία για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Γιατί την ιστορία γράφουν οι λαοί όταν αντιστέκονται. Την ιστορία γράφουν οι λαοί όταν παλεύουν. Το ΟΧΙ του '40 αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη που μας υποχρεώνει να παλέψουμε ξανά: Για τη ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας, την ελευθερία μας, τη Δημοκρατία. Για τη μνήμη και την ιστορική δικαίωση εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους για να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι. Να αγωνιστούμε και για την αποπληρωμή των γερμανικών οφειλών, των αποζημιώσεων και επανορθώσεων, που 70 χρόνια μετά τη λήξη του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου ακόμη συγκροτούν μεγάλη ιστορική εκκρεμότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ