Γερμανία εναντίον Αυστρίας -Την κατηγορεί ότι τα βράδια στέλνει πρόσφυγες στα σύνορά της - iefimerida.gr

Γερμανία εναντίον Αυστρίας -Την κατηγορεί ότι τα βράδια στέλνει πρόσφυγες στα σύνορά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γερμανική κυβέρνηση κατηγόρησε σήμερα την Αυστρία ότι οδηγεί πρόσφυγες στα σύνορα αφού βραδιάσει ώστε να μπορέσουν να περάσουν στο έδαφος της Γερμανίας και δήλωσε ότι περιμένει από τη Βιέννη να επανέλθει αμέσως στην κανονική καταγραφή και ταυτοποίηση των προσφύγων και των μεταναστών.

"Η συμπεριφορά της Αυστρίας τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν σύμφωνη με την ορθή διαδικασία", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο ο υπουργός Οικονομικών Τόμας ντε Μεζιέρ, διατυπώνοντας την εντονότερη δημόσια κριτική σε βάρος της γειτονικής χώρας αφότου ξέσπασε η προσφυγική κρίση πριν από δύο μήνες.

"Παρατηρήσαμε ότι πρόσφυγες, χωρίς προειδοποίηση και αφού βραδιάσει, οδηγούνται στα γερμανικά σύνορα χωρίς καθόλου προμήθειες ούτε πρόνοια. Υπήρξαν εντατικές επαφές. Η Αυστρία συμφώνησε χθες να επιστρέψει σε μια κανονική διαδικασία. Περιμένω ότι αυτό θα συμβεί αμέσως", δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών.

Φωτογραφία: Michaela Rehle/Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυστρία Γερμανία βραδιά πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ