Σύρος πρόσφυγας παντρεύτηκε Βρετανή, αλλά την απάτησε και την παράτησε γιατί δεν του έβγαλε βίζα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σύρος πρόσφυγας παντρεύτηκε Βρετανή, αλλά την απάτησε και την παράτησε γιατί δεν του έβγαλε βίζα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τίτλος από μόνος του μπορεί άνετα να παραπέμψει σε πάλαι ποτέ ελληνικές τηλεπερσόνες ριάλιτι στην Ελλάδα, ωστόσο η αληθινή ιστορία είναι ακόμα πιο περίπλοκη.

Η 48χρονη Ρία Μαλόνι, μητέρα 8 παιδιών από το Μπάρκινγκ του ανατολικού Λονδίνου, ανακάλυψε ότι ο 36χρονος Σύρος πρόσφυγας που παντρεύτηκε πέρυσι σε τζαμί στην Ελλάδα όχι μόνο την απατούσε, αλλά είχε πει κιόλας στην άλλη γυναίκα ότι η Μαλόνι θα πεθάνει σύντομα και θα μπορέσουν να παντρευτούν.

Ο Χοσίν Ιμπραήμ είχε τραβήξει το ενδιαφέρον της Μαλόνι με τη συγκινητική ιστορία του για το πώς οι γονείς και η αδελφή του σκοτώθηκαν σε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου το 2008.

Σύρος πρόσφυγας παντρεύτηκε Βρετανή, αλλά την απάτησε και την παράτησε γιατί δεν του έβγαλε βίζα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τώρα η Ρία διαπίστωσε ότι την απατούσε και με άλλες γυναίκες και μάλιστα την εγκατέλειψε όταν απέτυχε να τον βοηθήσει να εξασφαλίσει visa για διαμονή στη Βρετανία.

Η Ρία γνώρισε τον Χοσίν, λίγο μετά την κατάρρευση του γάμου της με τον πρώτο σύζυγό της. Παραδέχεται ότι ο γάμος απέτυχε όταν η ίδια ανέπτυξε έναν εθισμό στον διαδικτυακό τζόγο, επιβαρύνοντας την οικογένεια με χρέος 20.000 λιρών. «Ξέχασα τι ήταν σημαντικό», παραδέχεται. «Από τότε που έχασα τη μαμά μου από Αλτσχάιμερ ένιωθα χαμένη και ο τζόγος μου έγινε εμμονή».

Σύρος πρόσφυγας παντρεύτηκε Βρετανή, αλλά την απάτησε και την παράτησε γιατί δεν του έβγαλε βίζα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μετά από τρία χρόνια, κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό της, αλλά ο γάμος της είχε ήδη διαλυθεί. Ως αντιπερισπασμό, μπήκε σε μια ιστοσελίδα ψάχνοντας παρέα. Εκεί βρήκε τον Χοσίν, ο οποίος ζούσε στο Λίβανο μετά την φυγή του από την εμπόλεμη Συρία. «Στην πρώτη επιστολή του, μου είπε ότι δεν του είχε απομείνει κανείς στον κόσμο» θυμάται. «Η καρδιά μου πήγε σε αυτόν και μετά τα πρώτα μηνύματα αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Εκείνος ήταν 12 χρόνια νεότερος από μένα, αλλά φάνηκε να υπάρχει κατανόηση. Είχε περάσει πολλά, αλλά ποτέ δεν μου ζήτησε τίποτα. Ενιωσα να ενδιαφέρεται για μένα ως άτομο»

Μετά από λίγους μήνες, πέταξε στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία, για να δει τον Χοσίν για πρώτη φορά, καθώς ο Λίβανος ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη περιοχή. Τον βρήκε να την περιμένει στο αεροδρόμιο με ένα μπουκέτο λουλούδια.

Σύρος πρόσφυγας παντρεύτηκε Βρετανή, αλλά την απάτησε και την παράτησε γιατί δεν του έβγαλε βίζα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Με φίλησε και με αγκάλιασε και ήξερα ότι ήμουν ερωτευμένη» είπε η ίδια «Ολα φαίνονταν τόσο σωστά, ακόμα κι αν ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμασταν». Το ζευγάρι πέρασε δύο εβδομάδες στην Κωνσταντινούπολη και ο Χοσίν την έβγαζε έξω και της πλήρωνε τα πάντα, παρόλο που ήταν φτωχός.

«Ανησυχούσα για την διαφορά ηλικίας. Αλλά με καθησύχασε. Μου είπε, "Αυτή είναι η αληθινή αγάπη. Οτι συνέβη πριν ήταν ψέμα. Σε λατρεύω. Θα πέθαινα για σένα"»

Μόλις γύρισα στο σπίτι, ο Χοσίν έστειλε δώρα για τις κόρες μου, όπως βραχιόλια και ξένα νομίσματα. Η Ρία ισχυρίζεται ότι αγάπησε την κόρη της σαν να ήταν δική του, και η 7χρονη Τζέσικα αρχίσε να τον αποκαλεί μπαμπά.

Σύρος πρόσφυγας παντρεύτηκε Βρετανή, αλλά την απάτησε και την παράτησε γιατί δεν του έβγαλε βίζα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Κατά τη δεύτερη επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη, οκτώ μήνες αργότερα, ο Χοσίν της έκανε πρόταση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια σύντομη τελετή σε ένα τζαμί στην Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο.

Το όνειρό τους ήταν να μετακομίσει ο Χοσίν στο Μπάρκινγκ για να γίνουν οικογένεια. Αλλά ακόμη και ως σύζυγός της Ρία, δεν κατάφερε να βγάλει visa Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις να κερδίζει τουλάχιστον 18.600 λίρες το χρόνο.

Ενώ προσπαθούσαν να βρουν λύση ένα σχέδιο, η Ρία έπαθε σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα στα χέρια και σταμάτησε τη δουλειά.

Εν τω μεταξύ, ο Χοσίν μετακόμισε στη Βιέννη, όπου βρήκε διαμονή σε έναν ξενώνα. «Αγωνιούσα να πάρω πίσω στη δουλειά μου και να αρχίσω να κερδίζω χρήματα και πάλι, έτσι θα μπορούσα να προσπαθήσω να τον φέρω εδώ. Αλλά μετά από μερικούς μήνες κάτι πήγαινε στραβά» θυμάται η Ρία.

Σύρος πρόσφυγας παντρεύτηκε Βρετανή, αλλά την απάτησε και την παράτησε γιατί δεν του έβγαλε βίζα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Συνήθιζε να μου τηλεφωνεί κάθε μέρα και να μου λέει ότι του λείπει η όμορφη γυναίκα του. Αρχισα να υποψιάζομαι κάτι συνέβαινε, αλλά αυτός αρνήθηκε.»

Νωρίτερα αυτό το μήνα, λίγο πριν γυρίσει στη δουλειά της, η Ρία έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook από μια γυναίκα ονόματι Γιαν που ζούσε στην Ελβετία. Εκείνη είπε στη Ρία ότι είχε ήδη σχέση ο Χοσίν και σκόπευε να έρθει στην Ελβετία. Αλλά το χειρότερο δεν ήταν αυτό, αφού λίγες μέρες αργότερα της ήρθε άλλο αντίστοιχο μήνυμα από μία γυναίκα στη Σουηδία ονόματι Μαρία.

«Η Μαρία μου είπε ότι είχε δει τις φωτογραφίες μας μαζί στο Facebook. Αλλά όταν τον ρώτησε σχετικά, της είπε να μην ανησυχεί γι 'αυτό και ότι δεν είμαστε πια μαζί» εξηγεί η Ρία.

Οσο για την Γιαν: «Είπε ότι η φίλη της είχε σχέση με τον Χοσίν και σχεδίαζαν να παντρευτούν στη Σουηδία. Μάλιστα όταν ρώτησε για τις φωτογραφίες, της είπε ότι είμαι η άρρωστη γυναίκα του και σε 3 μήνες θα πεθάνω και θα παντρευτούν. Ηταν αηδιαστικό. Τι είδους άνθρωπος το κάνει αυτό;»

Η Ρία έστειλε στον Χοσίν ένα θυμωμένο μήνυμα, αλλά δεν απάντησε και την έχει μπλοκάρει στα social media. «Είμαι θυμωμένη, αλλά είμαι επίσης πληγωμένη. Του έδωσα τρεισήμισι χρόνια της ζωής μου και αυτός απλά με χρησιμοποίησε»

«Η 7χρονη κόρη μου τον έβλεπε σαν πατέρα και μου τηλεφώνησε στη δουλειά κλαίγοντας να με ρωτήσει γιατί την μπλόκαρε στο facebook. Θέλω να προειδοποιήσω άλλες γυναίκες για να μην τους συμβεί το ίδιο» καταλήγει.

Σύρος πρόσφυγας παντρεύτηκε Βρετανή, αλλά την απάτησε και την παράτησε γιατί δεν του έβγαλε βίζα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ