Αυτοί είναι οι καλύτεροι εκτελεστές φάουλ – Εκπληξη στην 1η θέση [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι καλύτεροι εκτελεστές φάουλ – Εκπληξη στην 1η θέση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τον Αύγουστο του 2012 έως και σήμερα έχουν σημειωθεί εκατοντάδες γκολ με χτυπήματα φάουλ στα ευρωπαικά γήπεδα. Υπάρχουν όμως 10 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τα εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας, βρίσκονται στην κορυφαία λίστα.

Το περιοδικό Four-Four-Two έψαξε και βρήκε, τους δέκα με τα καλύτερα ποσοστά ευστοχίας την τελευταία τριετία. Στην πρώτη θέση υπάρχει ένα όνομα έκπληξη ενώ Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκονται αρκετά χαμηλά.

10. Ντάνιελ Γουάς (Θέλτα)
Γκολ:7, Παιχνίδια:113 (ένα γκολ-φάουλ ανά 16.1 παιχνίδια)

Το όνομά του δεν είναι από τα διαφημισμένα όμως οι εκτελέσεις φάουλ που διαθέτει στο ρεπερτόριο του θα έπρεπε να είναι. Πήρε μεταγραφή στη Θέλτα από την Εβιάν και το τέρμα του απέναντι στην Γκινγκάμπ βρίσκεται στην κορυφή.

9.Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Γκολ: 7, Παιχνίδια:107 (ένα γκολ-φάουλ ανά 15.3 παιχνίδια)

Ούτε σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσε φυσικά να αποφύγει τις συγκρίσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην είναι εύστοχος στα πέναλτι αλλά στις εκτελέσεις φάουλ είναι εξαιρετικός.

8. Μάριο Μπαλοτέλι (Μίλαν)
Γκολ: 6, Παιχνίδια: 77 (ένα γκολ-φάουλ ανά 12.8 παιχνίδια)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν πρόλαβαν να τον δουν να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά με την επιστροφή του στην Ιταλία, φρόντισε να το θυμίσει σε όλους. Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν αδύνατο να αντιδράσει στο γκολ του Ιταλού.

7.Κλεμέντ Γκρενιέ (Λιόν)
Γκολ:5, Παιχνίδια:62 (ένα γκολ-φάουλ ανά 12.4 παιχνίδια)

Το όνομά του αποτελεί σχεδόν κάθε καλοκαίρι πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ της Αρσεναλ και της Νιούκαστλ. Ο 24χρονος Γκρενιέ μπορεί να μην έχει την εξέλιξη που περίμεναν όλοι. Πάντως οι οπαδοί της Λιόν δύσκολα θα ξεχάσουν το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Ρεν, στο φινάλε της σεζόν 2012-2013

6.Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)
Γκολ:9, Παιχνίδια 108 (ένα γκολ-φάουλ ανά 12 παιχνίδια)
Η τεχνική του στα φάουλ παραμένει ακόμη και σήμερα μυστήριο. Ο Πορτογάλος ήταν ο πρώτος που καθιέρωσε έναν συγκεκριμένο τρόπο εκτέλεσης φάουλ. Αυτό που πέτυχε απέναντι στην Μπάγερν, στο εμφατικό 4-0 μέσα στο Μόναχο, ήταν κάπως διαφορετικό αλλά από τα πλέον αξιοσημείωτα της καριέρας του.

5.Κρίστιαν Ερικσεν (Τότεναμ)
Γκολ:6, Παιχνίδια 70 (ένα γκολ-φάουλ ανά 11.7 παιχνίδια)

Εχει πετύχει 6 γκολ από τον Σεπτέμβριο του 2013. Ο Ερικσεν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ όσον αφορά την τεχνική και αυτό τον βοηθά στις εκτελέσεις φάουλ.

4.Μιραλέμ Πιάνιτς (Ρόμα)
Γκολ:9, Παιχνίδια:104 (ένα γκολ-φάουλ ανά 11.6 παιχνίδια)
Και μόνο που τα τέσσερα από τα πέντε φετινά γκολ έχουν έρθει από εκτελέσεις φάουλ, δείχνει την ικανότητά του. Ο Βόσνιος, ο οποίος χαρακτηρίστηκε και ως διάδοχος του Ζουνίνιο, ανάγκασε μέχρι και τον Μπουφόν να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

3.Φραντσέσκο Λόντι (Ουντινέζε)
Γκολ:8, Παιχνίδια:88 (ένα γκολ-φάουλ ανά 11 παιχνίδια)
Αγνωστος στους περισσότερους. Εχει αγωνιστεί με τις Κατάνια, Τζένοα, Πάρμα ενώ στην Ουντινέζει έχει εξελίξει ακόμη περισσότερο τις ικανότητές του στα φάουλ.

2.Αντρέα Πίρλο (New York City)
Γκολ:11, Παιχνίδια 82 (ένα γκολ-φάουλ ανά 7.5 παιχνίδια)
Σπεσιαλίστας σε όλη την καριέρα του. Στη Γιουβέντους εκτόξευσε τα ποσοστά του και με ορισμένες εκτελέσεις αποτέλεσε πλάνο για χάιλαϊτς εκπομπών.

1.Χακάν Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν)
Γκολ:11, Παιχνίδια 75 (ένα γκολ-φάουλ ανά 6.8 παιχνίδια)
Ετών 21. Ξεκίνησε να εκτελεί φορώντας τη φανέλα του Αμβούργου και συνεχίζει. Δεν κατάφερε να τον σταματήσει ούτε ο Νόιερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ