Το μίνι... αντάρτικο Παυλόπουλου-Μπουτάρη: Κάπνισαν στη Λέσχη Αξιωματικών - iefimerida.gr

Το μίνι... αντάρτικο Παυλόπουλου-Μπουτάρη: Κάπνισαν στη Λέσχη Αξιωματικών

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ξαφνικά, χθες, η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης γέμισε καπνούς. Οχι, δεν πήρε φωτιά. Το τι συνέβη αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης».

Η σκηνή εκτυλίχθηκε στη διάρκεια του επίσημου γεύματος προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Οι στρατιωτικοί με τις επίσημες στολές τους και πλάκα τα παράσημά τους τσούγκρισαν ποτήρια με τον Πρόεδρο (και με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη), απόλαυσαν το γεύμα τους και όταν το φαγητό τελείωσε συνέβη το απρόοπτο.

Ως γνωστόν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καπνίζει κάτι μικρά πουράκια και πάντοτε τα καπνίζει μετά το φαγητό. Στη Λέσχη Αξιωματικών, όμως, το κάπνισμα απαγορεύεται (εκ του νόμου, καθ' ότι κλειστός χώρος) και ουδείς έχει τολμήσει τα τελευταία χρόνια να καπνίσει.

Ελα όμως που ο δήμαρχος κ. Μπουτάρης ήθελε και αυτός να καπνίσει, αλλά ούτε αυτός τολμούσε. Και ξαφνικά ανάβει τσιγάρο ο Πρόεδρος. Τον ακολουθεί σχεδόν ταυτόχρονα ο κ. Μπουτάρης. Οι αξιωματικοί κοιτάζονταν μεταξύ τους απορημένοι, οπότε τη λύση δίνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης: «Να καπνίσουμε και εμείς για να μη φέρουμε τον Πρόεδρο σε αμηχανία. Να μη φαίνεται ότι καπνίζει μόνο αυτός» είπε εμπιστευτικά στους στρατιωτικούς.

Δεν γνωρίζω αν αυτό το εξέλαβαν οι αξιωματικοί ως στρατιωτική διαταγή, αλλά η αίθουσα έγινε αμέσως... ντουμάνι. Σαν να έριξαν στη Λέσχη... καπνογόνο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ