Πρόεδρος χαστούκισε οπαδό μετά το Απόλλων Σμύρνης – Παναιγιάλειος - iefimerida.gr

Πρόεδρος χαστούκισε οπαδό μετά το Απόλλων Σμύρνης – Παναιγιάλειος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα απίστευτα φαινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται και στο γήπεδο της Ριζούπολης είχαμε ακόμη ένα τέτοιο επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλων Σμύρνης και τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η απόφαση της διοίκησης, σύμφωνα με το a-sports που μεταφέρει το ρεπορτάζ, να κλείσει τη Θύρα 3, όπου συγκεντρώνονται οι νεαρότεροι και πιο ένθερμοι οπαδοί του Απόλλωνα έφερε αντιδράσεις και παρατράγουδα μετά το 90λεπτο.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς, νεαροί οπαδοί πλησίασαν τα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, που στεγάζονται στο γήπεδο, και ζήτησαν εξηγήσεις από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για το γεγονός ότι η Θύρα 3 παρέμεινε κλειστή.

Κουβέντα στην κουβέντα οι τόνοι ανέβηκαν. «Εμείς έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, τι είναι αυτά που κάνεις, με ποιο δικαίωμα σήκω και φύγε», φώναξε νεαρός οπαδός, με τον Μονεμβασιώτη να εκνευρίζεται και να χάνει την ψυχραιμία του, ρίχνοντας μια σφαλιάρα σε έναν από τους παραπονούμενους νεαρούς. Παράλληλα, ο Μονεμβασιώτης σε έντονο ύφος φώναζε: «Ρε, πάτε καλά; Ανάψατε καπνογόνα με τη Λάρισα και θα μας έρθει να πληρώσουμε πρόστιμο 10.000-11.000 ευρώ. Είστε μ…ένα».

Μετά το σβέρκωμα επικράτησε πανδαιμόνιο, αλλά με την επέμβαση και κάποιων σεκιουριτάδων οι νεαροί απομακρύνθηκαν. Λίγο αργότερα, ωστόσο, υπήρξε και δεύτερο επεισόδιο, όταν άλλος οπαδός του Απόλλωνα ζήτησε το λόγο για τη συμπεριφορά του Μονεμβασιώτη προς το νεαρό οπαδό, βρίζοντας το γενικό αρχηγό, αντιπρόεδρο και έμπιστο του ισχυρού άνδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Αντώνη Λεβεντογιάννη. Ο τελευταίος ανταπάντησε στο ίδιο ύφος και σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να απομακρύνουν τον Λεβεντογιάννη από το μπαρ του γηπέδου στα γραφεία της ΠΑΕ, ο οποίος ωρυόταν, έβριζε για την όλη κατάσταση.

Μερικά λεπτά μετά, ο Λεβεντογιάννης εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου και ζητούσε σε έντονο ύφος να πληροφορηθεί αν είναι καταγεγραμμένο σε κάμερα το όλο σκηνικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ