Μεϊμαράκης: Οι «κόκκινες» γραμμές του Τσίπρα έγιναν «έντιμος συμβιβασμός» -Κοροϊδεύει τους Ελληνες - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Οι «κόκκινες» γραμμές του Τσίπρα έγιναν «έντιμος συμβιβασμός» -Κοροϊδεύει τους Ελληνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια αιχμηρή δήλωση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης τοποθετήθηκε στο θέμα της προστασίας της Α' κατοικίας και στην αλλαγή της θέσης που φαίνεται να έχει πλέον η κυβέρνηση για το θέμα.

Δήλωσε συγκεκριμένα:

«Λίγες βδομάδες μετά τις εκλογές και φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας έχει κοροϊδέψει τους Έλληνες σε όλα τα ζητήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

«Σας θυμίζω ότι μας έλεγε ότι οι πλειστηριασμοί α’ κατοικίας είναι “κόκκινη γραμμή”. Σήμερα μαθαίνουμε ότι πάει η “κόκκινη γραμμή” και γίνεται “ένας έντιμος συμβιβασμός”» είπε και τόνισε:

«Τελικά, η ανικανότητα, η ανεπάρκεια, οι συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησης δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην οικονομία και την κοινωνία. Κυρίως καλλιεργούν αστάθεια και αβεβαιότητα. Και οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν πώς να κινηθούν».

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας: «Καθυστερούν την αξιολόγηση και έτσι βάζουν σε κίνδυνο την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Λοιπόν, για να μη θυσιαστούν οι καταθέσεις των πολιτών, όπως οι ίδιοι είπαν, είναι ανάγκη να αποσυνδεθεί αμέσως η ανακεφαλαιοποίηση από την αξιολόγηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ