Η Έλλη Πασπαλά και ο Vassilikos επιστρέφουν τον Οκτώβριο στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, εκεί που πρωτοπαρουσίαστηκε πέρσι με επιτυχία το «Play».
Δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση – συνεργασία στα Reflections του Μάνου Χατζιδάκι, όπως τα διασκεύασαν οι Raining Pleasure- θα εμφανίζονται από τις 24.10.2015 έως τις 07 Νοεμβρίου μαζί σε μια μουσική παράσταση χωρίς κανόνες, απεριόριστη διάθεση αυτοσχεδιασμών και ξεχωριστές επιλογές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.
Συμπαίκτες στο παιχνίδι, δύο μουσικοί, ο David Lynch στα πνευστά και ο Τάκης Φαραζής στα πλήκτρα, που δέχτηκαν να «παίξουν» μαζί τους με την ευρύτερη έννοια του πρωτότυπου μουσικού παιχνιδιού, που στήθηκε για να χωρέσει τραγούδια από Χατζιδάκι και Beatles, Αττίκ και Tσιτσάνη αλλά και Joni Mitchell. Είναι και οι δύο παλιοί συνεργάτες της Πασπαλά, οι οποίοι έχουν στιγματίσει τη μουσική της πορεία και εξέλιξη.
Η Πασπαλά υπήρξε από τα αγαπημένα παιδιά του Μάνου Χατζιδάκι, αφού η δισκογραφική τους συνάντηση ξεκίνησε παλιότερα και από την εποχή του Σείριου και συνεχίστηκε και αργότερα με τη συμμετοχή της στην ηχογράφηση σπουδαίων έργων του.
Η νέα τους συνάντηση τους βρίσκει πιο ώριμους και γεμάτους έμπνευση για ένα ταξίδι μέσα από στάσεις, σε τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.
Σάββατο 31 Οκτωβρίου & 7 Νοεμβρίου, στις 22:30