Επαθε πνευμονία ο Οντομ - Ξανά στην εντατική ο 35χρονος σταρ του ΝΒΑ - iefimerida.gr

Επαθε πνευμονία ο Οντομ - Ξανά στην εντατική ο 35χρονος σταρ του ΝΒΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λαμάρ Οντομ μπορεί να κέρδισε τη μάχη για τη ζωή αφού συνήλθε έπειτα από το κώμα που βρισκόταν για τέσσερις ημέρες όμως ο εξασθενημένος οργανισμός του υπέστη πνευμονία με συνέπεια οι γιατροί να μην μπορούν να εκφράσουν με σιγουριά το πότε ο 35χρονος θα είναι ικανός να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δυο βήματα μπρος και ένα πίσω. Αυτή την έκφραση χρησημοποιεί χαρακτηριστικά ο αμερικανικός Τύπος για να προσδιορίσει την πορεία της υγείας του Λαμάρ Οντομ. Ο δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ, υπέστη 12 εγκεφαλικά επεισόδια έπειτα από χρήση κοκαϊνης και χαπιών σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας, όπου βρέθηκε αναίσθητος.

Δίνοντας μάχη για τη ζωή του για τέσσερις ημέρες, συνήλθε από το κώμα, όμως εκτός από τα κινητικά προβλήματα, οι θεράποντες ιατροί είχαν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη περιστατικό. Ο 35χρονος έπαθε πνευμονία και χρειάστηκε να μεταφερθεί ξανά στην εντατική.

Οπως αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, οι γιατροί φοβούνται πως θα υπάρξει μόνιμο πρόβλημα στα νεφρά του Οντομ ενώ αυτή την στιγμή ο οργανισμός είναι αδύναμος για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Συνεχίζει καθημερινά την αιμοκάθαρση ενώ η επικοινωνία του με το περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμάρ Όντομ πνευμόνια κοκαίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ