Με δύο αλλαγές ο Μανωλάς στην Ξάνθη – Εκτός οι Αραβίδης και Μάνταλος - iefimerida.gr

Με δύο αλλαγές ο Μανωλάς στην Ξάνθη – Εκτός οι Αραβίδης και Μάνταλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη εικόνα της ΑΕΚ στην μετά – Δέλλα εποχή ήταν άκρως ελκυστική. Πέντε γκολ, ωραία εικόνα και μια ομάδα... απελευθερωμένη ψυχολογικά, αλλά έχοντας την «σφραγίδα» του «Τράι» στο χορτάρι.

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν αλλάζει πολλά στην ΑΕΚ καθώς δεν θέλει να παίρνει ρίσκα. Οι 11 απέναντι στον Ηρακλή θα έχουν μόνο δύο αναγκαστικές αλλαγές την Τετάρτη στα Πηγάδια. Ο Μάνταλος είναι εκτός λόγω τιμωρίας και ο Αραβίδης λόγω τραυματισμού. Ο Μπουονανότε θα παίξει ελεύθερος επιθετικός και ο Κρισάντους σέντερ φορ, με Βάργκας δεξιά και Μπαρμπόσα αριστερά, ενώ στα χαφ θα είναι οι Γιόχανσον - Σιμόες και στην άμυνα η 4αδα Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ. Πάντως, ο Μανωλάς έκανε και μία αλλαγή στο δίτερμα, βάζοντας τον Πλατέλλα αντί του Βάργκας δεξιά.

Η ΑΕΚ μεθαύριο στην Ξάνθη πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, για να έχει τον πρώτο λόγο στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου σε έναν όμιλο με δύο δύσκολα εκτός (Ξάνθη-Λάρισα) και ένα εύκολο εντός (Πανελευσινιακός).

Ωστόσο, στην ΑΕΚ την ώρα που αναζητούν προπονητή αλλά δεν βιάζονται, η ΑΕΚ πρέπει να δει και τον αγώνα της Ξάνθης και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ στελιος μανωλας Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ