Σαουδάραβας πρίγκιπας συνελήφθη με δύο τόνους ναρκωτικών – Θα τα πουλούσε στους ISIS - iefimerida.gr

Σαουδάραβας πρίγκιπας συνελήφθη με δύο τόνους ναρκωτικών – Θα τα πουλούσε στους ISIS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός Σαουδάραβα πρίγκιπα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου της Βηρυτού, όταν στις αποσκευές του εντοπίστηκαν δυο τόνοι ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία ο πρίγκιπας σκόπευε να μεταφέρει με το ιδιωτικό αεροσκάφος 40 δέματα και οκτώ βαλίτσες γεμάτα χάπια και κοκαΐνη με τελικό προορισμό την Μέση Ανατολή και τους μαχητές στη Συρία.

Ο πρίγκιπας και ακόμα τέσσερις συνταξιδιώτες του συνελήφθησαν στην μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών στην ιστορία του αεροδρομίου της Βηρυτού, όπως είπε πηγή των αστυνομικών αρχών.

Οι πέντε άνδρες κατηγορούνται ότι «επιχείρησαν να μεταφέρουν λαθραία περίπου δύο τόνους χαπιών Captagon (συνθετικά σκευάσματα με βάση την αμφεταμίνη) και κοκαΐνης», δήλωσε ο άνδρας των αστυνομικών αρχών στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαουδάραβας πρίγκηπας Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ