Η πρώτη «ψυχολογική» βόλτα στο θεματικό Thorpe Park - Ελεγχος του νου και μαγεία από τον Ντ. Μπράουν [εικόνες]

Ο θαυματοποιός Ντέρεν Μπράουν είναι έτοιμος να δημιουργήσει την πρώτη «ψυχολογική» εμπειρία σε θεματικό πάρκο στον κόσμο. Το Thorpe Park του Ηνωμένου Βασιλείου αναμένεται να φιλοξενήσει την ιδέα του και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε μέχρι στιγμής αυτού του είδους τα πάρκα.

Ο Μπράουν, που φημίζεται για τον έλεγχο του νου και τις αυταπάτες, υπόσχεται πως οι δεξιότητές του να προβλέπει και να ελέγχει την ανθρώπινη συμπεριφορά θα παρουσιαστούν στη νέα αυτή εμπειρία.

«Πρώτα απ' όλα να πω πως θα είναι ένα θεματικό πάρκο, όπου το ένα μέρος τους θα σχετίζεται με το ψυχολογικό κομμάτι. Με αυτό το σχέδιο εργάζομαι τα τελευταία τρία χρόνια. Στο Thorpe Park προσπαθούμε να διευρύνουμε τα όρια του τι είναι δυνατό», αναφέρει ο Μπράουν.

«Θα είναι ένα μεθυστικό μείγμα μαγείας, ψυχολογίας, εσφαλμένης κατεύθυνσης και καλλιτεχνίας», συμπληρώνει.

Το δημιούργημα του θαυματοποιού υπόσχεται ένα καθηλωτικό ταξίδι 13 λεπτών σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω που θα «εκτροχιάσει το ανθρώπινο μυαλό».

Το Thorpe Park του έχει ήδη ξεκινήσει και πάνω σε αυτό εργάζονται 1000 ειδικοί και εμπειρογνώμονες. Οι πύλες του αναμένεται να ανοίξουν τον Μάρτιο του 2016.

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτιά για την βιομηχανία και νομίζω πως θα μπορούσε να αποτελέσει το μέλλον των θεματικών πάρκων», τονίζει ο Ντέρεν Μπράουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ