Θάνος Ανεστόπουλος: Το πρώην «Διάφανο Κρίνο» μας υποδέχεται στην Αυλαία - iefimerida.gr

Θάνος Ανεστόπουλος: Το πρώην «Διάφανο Κρίνο» μας υποδέχεται στην Αυλαία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θάνος Ανεστόπουλος μας καλεί κάθε Παρασκευή μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου στην παρουσίαση της πολυαναμενόμενης πρώτης του προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς στην σκηνή της Αυλαίας.

Το «Ως το Τέλος του Κόσμου» είναι το πρώτο τραγούδι μέσα από την επερχόμενη και πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά του Θάνου Ανεστόπουλου σε παραγωγή των Μανώλη Αγγελάκη και Στάθη Ιωάννου (Illegal Operation), που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε δισκοπωλεία και διαδίκτυο από την ανεξάρτητη Πατρινή δισκογραφική εταιρεία Inner Ear Records.

Ο Θάνος Ανεστόπουλος δούλεψε δύο χρόνια για την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του, αποσπάσματα από την οποία θα παρουσιάσει στις συναυλίες στην Αυλαία, ως συνέχεια αυτής της ωραίας μουσικής διάφανης περιπέτειας.

Το μουσικό set θα συνοδεύεται από έργα ζωγραφικής του ίδιου του Θάνου Ανεστόπουλου, τα οποία αποτελούν οπτικοποίηση των τραγουδιών που θα ακουστούν. Η έκθεση φέρει τον τίτλο Remember Your Mortality και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Μαζί με τα νέα του τραγούδια θα παρουσιάσει αγαπημένα κομμάτια από τη δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Δε θα λείψουν και διασκευές-έκπληξη σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών όπως ο Johnny Cash, o Nick Cave, οι Tindersticks, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι, καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από «καταραμένους» ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.ά.)

Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκονται ο Τηλέμαχος Μούσας (κιθάρες, theremin), ο Χρήστος Λιάτσος (κρουστά), ο Νίκος Γιούσεφ (μπάσο, μουσικό πριόνι), με ηχολήπτη το Δημήτρη Γιάλα, ενώ το μουσικό set θα συνοδεύεται από video projections, βασισμένα σε έργα ζωγραφικής του Θάνου Ανεστόπουλου, τα οποία αποτελούν οπτικοποίηση των τραγουδιών που θα ακουστούν.

Τέλος κάθε Παρασκευή στη σκηνή της Αυλαίας θα εναλλάσσονται πριν την εμφάνιση του Θάνου Ανεστόπουλου σύγχρονες μουσικές προτάσεις από νέες ελληνικές μπάντες.

DOORS OPEN 21.30 , Τιμή εισιτηρίου 12 € (με κρασί / μπίρα)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ