Βαρεμένος: Νέο πόθεν έσχες θα υποβάλει ο Φλαμπουράρης - iefimerida.gr

Βαρεμένος: Νέο πόθεν έσχες θα υποβάλει ο Φλαμπουράρης

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ηλεκτρονική υποβολή του πόθεν έσχες έθεσε ως προτεραιότητα ο Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας για μία χαοτική κατάσταση που επικρατεί, καθώς ο έλεγχος είναι κατά κάποιο τρόπο δειγματοληπτικός.

Οπως δήλωσε ο κ. Βαρεμένος, μιλώντας στο Mega, ο Αλέκος Φλαμπουράρης θα υποβάλει νέα δήλωση πόθεν έσχες, η οποία θα ελεγχθεί εντός δεκαπενθημέρου από Ορκωτούς λογιστές.

«Περιλαμβάνεται σε εκείνους που θα κάνουν πόθεν έσχες τώρα και θα ελεγχθεί το πόθεν έσχες αυτό, που θα κατατεθεί με βάση το νέο έντυπο», ανέφερε συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της Βουλής, συμπληρώνοντας «Η απόφαση είναι ο έλεγχος για τον κ. Φλαμπουράρη να γίνει κατά προτεραιότητα, όμως δεν μπορώ να σας δώσω ημερομηνία για το μέχρι πότε θα έχει ολοκληρωθεί».

Παράλληλα, ο κ. Βαρεμένος διευκρίνισε οτι η Επιτροπή πόθεν εσχες της Βουλής δεν έχει αρμοδιότητα να ζητήσει εξηγήσεις αναφορικά με τις καταγγελίες του Χάρη Θεοχάρη για «μαύρα ταμεία» της πρώην εταιρείας του υπουργού Επικρατείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ