Ο Μάικλ Τζόρνταν πουλάει τη βίλα του - Απίστευτες εικόνες στο εσωτερικό της [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μάικλ Τζόρνταν πουλάει τη βίλα του - Απίστευτες εικόνες στο εσωτερικό της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποφάσισε να πουλήσει τη μοναδικής ομορφιάς έπαυλή του στο Σικάγο το 2012 όμως από τότε δεν έχει καταφέρει να βρει αγοραστή. Ετσι απευθύνθηκε στο μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο δημιούργησε δύο σποτάκια προκειμένου να προμοτάρει τη βίλα του «Air». Τα πλάνα κόβουν την ανάσα.

Εχοντας έκταση 56.000 τ.μ. και ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, ο Τζόρνταν αποφάσισε πως δεν θέλει πλέον να έχει στην κατοχή την απίστευτη βίλα που έχτισε στο Σικάγο. Ό,τι υπάρχει μέσα, αλλά και στην κύρια πύλη της βίλας, θυμίζει τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του μπάσκετ, ο οποίος δεν έβαλε κανέναν όρο για τον επίδοξο αγοραστή ως προς την αλλαγή του σπιτιού. Παρά μόνο να καταβάλει το ποσό των... 15 εκατομμυρίων δολαρίων για να την κάνει δική του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίλα Μάικλ Τζόρνταν πώληση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ