Βρέθηκε νεκρή η 43χρονη αγνοούμενη από το Καματερό [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρέθηκε νεκρή η 43χρονη αγνοούμενη από το Καματερό [εικόνες]

(φωτογραφία αρχείου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό επίλογο είχε η αναζήτηση της άτυχης γυναίκας, την οποία είχαν παρασύρει από το Καματερό τα νερά κατά την καταιγίδα.

Η 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου. Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στη Φρεαττύδα.

Οι περίοικοι που εντόπισαν το άψυχο κορμί της γυναίκας ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές. Το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και φύκια, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο προκειμένου να γίνει νεκροτομή και νεκροψία.

Βρέθηκε νεκρή η 43χρονη αγνοούμενη από το Καματερό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Λίγο νωρίτερα, ο σύζυγος της 43χρονης γυναίκας δεν άντεξε και λύγισε, ξεσπώντας σε δάκρυα. Ο Αντώνης Παρασκευόπουλος μίλησε από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας του: «Είχαν κλείσει τον δρόμο στη Φυλής και προφανώς δεν μπορούσε να φύγει από εκεί και δοκίμασε να περάσει από εδώ πέρα. Τώρα εικασίες κάνουμε γιατί κανείς δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Μέσα στο αμάξι βρέθηκαν μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου πάνω στη μηχανή. Προφανώς ή κατάλαβε και άνοιξε την πόρτα και την παρέσυρε το αμάξι και την πέταξε μέσα στο ρέμα που είχε πάρα πολύ νερό από ό, τι μας είπαν. Από την πρώτη στιγμή έχει έρθει ο δήμαρχος του Ιλίου και μου είπαν ότι το νερό πέρναγε από πάνω».

Ο σύζυγος της 43χρονης Ελένης συνέχισε τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ λέγοντας ότι τελευταία φορά που μίλησε μαζί της, ήταν το πρωί της ίδιας ημέρας, όταν εκείνη είχε επισκεφθεί τον οδοντίατρό της.

«Περίπου στις 10:30 με 11 παρά είχαμε την τελευταία επικοινωνία. Συνήθως το δρομολόγιο ήταν να πάει να πάρει τα παιδιά και να ξαναγυρίσει πάλι το μεσημέρι.Την έψαχνε η μητέρα μου από το μεσημέρι για να της πει να πάρει μόνο το ένα παιδί από το σχολείο, αλλά δεν το σήκωνε το κινητό».

Η σορός της μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, όπου ειδοποιήθηκαν για να μεταβούν και οι δικοί της άνθρωποι. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε το τραγικό καθήκον να αναγνωρίσει τη 43χρονη.

Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας:

Βρέθηκε νεκρή η 43χρονη αγνοούμενη από το Καματερό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πτώμα Γυναίκας Φρεατίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ