Διάσημη και πλούσια Youtuber κάνει το μοιραίο λάθος: Προτείνει μάσκα ομορφιάς με κανέλα που καίει το πρόσωπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Διάσημη και πλούσια Youtuber κάνει το μοιραίο λάθος: Προτείνει μάσκα ομορφιάς με κανέλα που καίει το πρόσωπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη γαλλίδα Youtuber με το όνομα EnjoyPhoenix, η οποία έχει 1,9 εκατομμύρια κλικ στα βίντεό της, έκανε αυτή τη φορά ένα λάθος που της στοίχισε.

Πρότεινε στις εκατοντάδες χιλιάδες κοπέλες και γυναίκες που την παρακολουθούν να τοποθετήσουν μια μάσκα με κανέλα στο πρόσωπο. Αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, πολλά κορίτσια το έκαναν και γέμισαν σπυράκια ή το πρόσωπό τους έγινε κατακόκκινο και ερεθίστηκε.
Ολο το ίντερνετ ξεσηκώθηκε εναντίον της και ένα επώνυμο γαλλικό σάιτ έστειλε δύο δερματολόγους να εξακριβώσουν τι τρέχει με τη μάσκα κανέλας που ερεθίζει το πρόσωπο. Το όλο θέμα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ξεκίνησε η συζήτηση πόσο μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται τέτοιες συμβουλές από μια 20χρονη youtuber που διασκεδάζει και κερδίζει πολλά χρήματα, ταυτόχρονα, δίνοντας χαζές συμβουλές μπροστά σε μια κάμερα.

Διάσημη και πλούσια Youtuber κάνει το μοιραίο λάθος: Προτείνει μάσκα ομορφιάς με κανέλα που καίει το πρόσωπο [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Διάσημη και πλούσια Youtuber κάνει το μοιραίο λάθος: Προτείνει μάσκα ομορφιάς με κανέλα που καίει το πρόσωπο [βίντεο] | iefimerida.gr 1


Η δερματολόγος Isabelle Oliveres-Gouthi δήλωσε ότι η κανέλα είναι αλλεργική και ότι η συμβουλή της νεαρής ήταν επικίνδυνη. Κάποια κοπέλα που τη χρησιμοποίησε έγραψε ότι της έκαψε κυριολεκτικά το πρόσωπο. «Η κανέλα καίει πραγματικά, μόλις την πάτησα. Τα μάγουλά μου καίγονται και είναι ξερά σαν άχυρο», έγραψε.


Η EnjoyPhoenix απάντησε πολύ θυμωμένη στις επικρίσεις και αυτό μάλλον επιδείνωσε τα πράγματα. Οργισμένη, στάθηκε μπροστά στην κάμερα και είπε:
«Αρκεί δύο τύπισσες να γράψουν στο twitter ότι κάηκαν στο πρόσωπο εξαιτίας της μάσκας ομορφιάς για να γίνει εκατόμβη. Ειλικρινά υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα υγείας, όπως ο καρκίνος, το AIDS κλπ. Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να ξαναδούμε τις προτεραιότητές μας. Κι εσείς αντί να γράφετε άρθρα για μια μάσκα που καίει το πρόσωπο γράψτε καλύτερα πώς να σταματήσει ο πόλεμος στον κόσμο».

Διάσημη και πλούσια Youtuber κάνει το μοιραίο λάθος: Προτείνει μάσκα ομορφιάς με κανέλα που καίει το πρόσωπο [βίντεο] | iefimerida.gr 2


Αλλά η αντίδρασή της προκάλεσε νέο γύρο πολεμικών tweets και αρνητικών σχολίων εναντίον της.

Το πραγματικό όνομα της κοπέλας είναι Marie Lopez και πήρε την επωνυμία EnjoyPhoenix. Ανεβάζει βίντεο μόδας, ομορφιάς και στυλ στο ίντερνετ από το 1995 και διαθέτει 1,9 εκατομμύρια πιστούς που την ακολουθούν και την παρακολουθούν πιστά. Οσο περισσότερα κλικ κάνουν τα βίντεό της, τόσα περισσότερα χρήματα κερδίζει από το youtube.

Διάσημη και πλούσια Youtuber κάνει το μοιραίο λάθος: Προτείνει μάσκα ομορφιάς με κανέλα που καίει το πρόσωπο [βίντεο] | iefimerida.gr 3


Ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο σε ηλικία 16 ετών και το πρώτο της λεγόταν «Μπούκλες με σίδερο». Η ίδια έχει δηλώσει ότι τότε πήγαινε σχολείο, οι φίλοι της την κορόιδευαν για το παρουσιαστικό της και αποφάσισε να ανεβάζει βίντεο για να καταπολεμήσει το άσχημο αυτό συναίσθημα. Επέλεξε το όνομα EnjoyPhoenix, γιατί "enjoy" είναι ο στόχος της γενικά στη ζωή και phénix είναι το ελληνικό όνομα του Φοίνικα που αναγεννάται από τις στάχτες του, όπως θα ήθελε και η ίδια να της συμβεί.
Εγινε τόσο γνωστή και διάσημη που έκανε περιοδείες σε όλη τη Γαλλία για να συναντήσει άτομα που αποζητούσαν την φυσική της παρουσία.

Διάσημη και πλούσια Youtuber κάνει το μοιραίο λάθος: Προτείνει μάσκα ομορφιάς με κανέλα που καίει το πρόσωπο [βίντεο] | iefimerida.gr 4


Όταν τελείωσε το λύκειο μπήκε στο πανεπιστήμιο αλλά επέλεξε τελικά να εγκαταλείψει τις σπουδές για να αφοσιωθεί στο κανάλι Youtube που έχει δημιουργήσει και από το οποίο κερδίζει πολλά χρήματα που της επιτρέπουν να ζει άνετα.
Το 2015 η νεαρή κοπέλα έχει πλέον τρία κανάλια Youtube : το EnjoyPhoenix, κανάλι για ομορφιά, μόδα, το EnjoyVlogging όπου μιλάει για την καθημερινότητά της και το EnjoyCooking, ένα κανάλι κουζίνας.

Διάσημη και πλούσια Youtuber κάνει το μοιραίο λάθος: Προτείνει μάσκα ομορφιάς με κανέλα που καίει το πρόσωπο [βίντεο] | iefimerida.gr 5

Αλλά τα αστεία εις βάρος της είναι πια μοχθηρά. "Η EnjoyPhoenix φτιάχνει κέηκ, σίγουρα μόλις έκαψε το φούρνο", της γράφουν και ειρωνεύονται όλα τα βίντεό της.

Διάσημη και πλούσια Youtuber κάνει το μοιραίο λάθος: Προτείνει μάσκα ομορφιάς με κανέλα που καίει το πρόσωπο [βίντεο] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ youtube Γαλλίδα μάσκα καίει πρόσωπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ