Φήμες πως ο Αιγύπτιος πρώην ηγέτης Μουμπάρακ είναι νεκρός [βίντεο] - iefimerida.gr

Φήμες πως ο Αιγύπτιος πρώην ηγέτης Μουμπάρακ είναι νεκρός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πηγές στην Αίγυπτο λένε ότι ο πρώην προέδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος δικάζεται για θανάτους αμάχων στο Κάιρο, καθώς και για διαφθορά, υπέστη καρδιακή προσβολή και μπορεί ακόμη και να έχει πεθάνει.

Η υγεία του Μουμπάρακ επιδεινώθηκε ενώ βρισκόταν στο κρεββάτι του το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν παρακολουθούσε ρεπορτάζ για τον θάνατο του Καντάφι στη Λιβύη και έβλεπε το σώμα του «καλού του φίλου» μέσα στα αίματα, ο πρώην Αιγύπτιος ηγέτης υπέστη καρδιακή προσβολή.Σύμφωνα με τις αρχικές εκθέσεις το καρδιακό επεισόδιο ήταν θανατηφόρο. Αργότερα αναφέρθηκε πως ο Μουμπάρακ είναι μεν ζωντανός, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση και μπορεί να πεθάνει ανα πάσα στιγμή. Σύμφωνα όμως με κάποιες αναφορές των μέσων ενημέρωσης στην Αίγυπτο, ο πρώην πρόεδρος δεν είναι καν στη μονάδα εντατικής θεραπείαςΟ αιγυπτιακός στρατός αποφάσισε να τοποθετήσει μονάδες ασφαλείας στο νοσοκομείο όπου ο Μουμπάρακ βρίσκεται υπό κράτηση. Επιπλέον φρουροί έχουν περικυκλώσει το κτίριο, καθώς και τον όροφο στον οποίο γίνεται η περίθλψη του πρώην προέδρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ