Ενα μήνα εκτός ο Κάτσε – Πρόστιμο 70.000 ευρώ για το ματς με την Ντόρτμουντ - iefimerida.gr

Ενα μήνα εκτός ο Κάτσε – Πρόστιμο 70.000 ευρώ για το ματς με την Ντόρτμουντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρό φαίνεται πως είναι το πρόβλημα που προέκυψε με τον Εργκούς Κάτσε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ.

Μάλιστα, ο Αλβανός μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» θα απουσιάσει περισσότερο από ένα μήνα λόγω κατάγματος στην ποδοκνημική.

Φυσικά αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του ούτε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ούτε σε επίπεδο Europa League, βάζοντας ένα νέο πολύ δύσκολο πρόβλημα στον Ιγκόρ Τούντορ που από την αρχή της σεζόν έχει δει αρκετούς βασικούς παίκτες να μένουν εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας τραυματισμών.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ έμαθε την ποινή που του επέβαλλε η UEFA για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της ομάδας με την Ντορτμουντ στην Τούμπα στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και η οποία τον ικανοποιεί...

Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 70.000 ευρώ ως πρόστιμο για τα γεγονότα που ακολούθησαν της λήξης του αγώνα.

Πρόκειται για μια ποινή η οποία μπορεί να θεωρηθεί καλή καθώς υπήρχε ανοικτό το ενδεχόμενο αυτή να είναι σαφώς βαρύτερη, με την UEFA να ορίζει ακόμη και το «κλείσιμο» θυρών στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Κάτσε πρόστιμο Ντόρτμουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ